Giriş Kayıt
Frank Caliendo

Frank Caliendo (43)


Oyuncu

Frank Caliendo, 19 Ocak 1974 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. "MADtv" (1995) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ocak 1974
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: President George W. Bush
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Oyuncu    

Geri Dönüşler
2007 33 Komedi Oyuncu 4.2 10,103
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,542
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Film Altyazıları
Live by Night (12,392) Resident Evil: The Final Chapter (5,870) Why Him? (5,095) Rogue One (3,946) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,966) Hidden Figures (2,954) Paterson (2,173) Allied (2,165) Split (2,150)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,042) The 100 (3,694) Legion (3,148) Into the Badlands (2,838) The Originals (2,600) The Last Kingdom (2,261) Arrow (2,018) Vikings (1,833) The Expanse (1,763) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017