Giriş Kayıt
Frank Caliendo

Frank Caliendo (43)


Oyuncu

Frank Caliendo, 19 Ocak 1974 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. "MADtv" (1995) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ocak 1974
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: President George W. Bush
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Oyuncu    

Geri Dönüşler
2007 33 Komedi Oyuncu 4.2 10,103
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,752
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Dizi Altyazıları
The Flash (9,888) Better Call Saul (5,628) Fargo (4,672) Lucifer (3,823) The 100 (3,428) Gotham (3,423) Arrow (3,259) 12 Monkeys (2,638) American Gods (2,461) Supernatural (2,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017