Giriş Kayıt
John Caler

John Caler (61)


Oyuncu

John Caler, 11 Kasım 1932 doğumlu oyuncu. South Pacific (1958) yapımıyla biliniyor.29 Ekim 1993 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 11 Kasım 1932
Ölüm Tarihi: 29 Ekim 1993
Diğer Bir İsmi: Johnny Caler
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sevgili Teyze
1958 26 Komedi Oyuncu 8.0 8,434

Avcılar
1958 26 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,023
1958 26 Komedi Oyuncu 7.7 2,871
1958 26 Müzikal Oyuncu 6.9 6,319

Lekeli Adam
1956 24 Suç Oyuncu 7.5 19,440
1956 24 Komedi Oyuncu 5.5 235

Devlerin Aşkı
1956 24 Dram Oyuncu 7.7 27,447
1956 24 Dram Oyuncu 6.6 344
1952 20 Komedi Oyuncu 6.3 892
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,486) Split (5,970) Rogue One (5,771) Hidden Figures (4,946) Live by Night (4,257) Assassin's Creed (4,036) Paterson (3,660) Patriots Day (3,382) Allied (2,764) Brimstone (1,889)
Dizi Altyazıları
Legion (9,314) Arrow (5,613) The Flash (5,277) The 100 (3,248) The Expanse (3,082) Legends of Tomorrow (2,678) The Blacklist (2,296) Colony (2,285) Vikings (2,143) Designated Survivor (2,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017