Giriş Kayıt
John Caler

John Caler (61)


Oyuncu

John Caler, 11 Kasım 1932 doğumlu oyuncu. South Pacific (1958) yapımıyla biliniyor.29 Ekim 1993 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 11 Kasım 1932
Ölüm Tarihi: 29 Ekim 1993
Diğer Bir İsmi: Johnny Caler
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sevgili Teyze
1958 26 Komedi Oyuncu 8.0 8,626

Avcılar
1958 26 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,023
1958 26 Komedi Oyuncu 7.7 3,008
1958 26 Müzikal Oyuncu 6.9 6,408

Lekeli Adam
1956 24 Suç Oyuncu 7.5 20,482
1956 24 Komedi Oyuncu 5.5 235

Devlerin Aşkı
1956 24 Dram Oyuncu 7.7 28,113
1956 24 Dram Oyuncu 6.6 344
1952 20 Komedi Oyuncu 6.3 892
Film Altyazıları
Baywatch (13,859) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,372) Security (2,816) Dunkirk (2,127) Dangal (2,120) Lady Macbeth (2,010) Wakefield (1,676) 6 Days (1,558) King Arthur: Legend of the Sword (1,340) Alien: Covenant (1,071)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (104,593) The Defenders (8,192) Rick and Morty (2,283) Suits (1,693) The Sinner (1,533) Mr. Mercedes (1,461) Fargo (1,050) The Mist (1,042) Breaking Bad (1,034) Preacher (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017