Giriş Kayıt
David Calek

David Calek (46)


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yönetmen, Senarist

David Calek, 28 Nisan 1971 Prague, Çekoslavakya [bugünkü in Çek Cumhuriyeti] doğumlu görüntü yönetmeni, kameraman, yönetmen, senarist. Mamas & Papas (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Nisan 1971
Doğum Yeri: Prague, Çekoslavakya [bugünkü in Çek Cumhuriyeti]
Diğer Bir İsmi: David Cálek
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 41 Komedi Kameraman 6.2 238
2010 39 Belgesel Yönetmen
Senarist
Görüntü Yönetmeni
6.7 22
2010 39 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 95
2008 37 Görüntü Yönetmeni 6.3 36
2004 33 Belgesel Kameraman    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017