Giriş Kayıt
Karla Caldwell

Karla Caldwell


Sesler, Editör

Karla Caldwell, sesler, editör.

Diğer Bir İsmi: Karla McGregor
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk İksiri
1992 Komedi Sesler 5.6 10,746

Buz Gibi
1991 Komedi Sesler 2.8 7,650
1990 Dram Sesler    
1989 Aksiyon Sesler 5.3 889
1979 Animasyon Sesler
Editör
7.4 762
1977 Animasyon Editör 6.5 1,502
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,794) Supernatural (7,509) The Expanse (4,633) Vikings (4,173) The Big Bang Theory (3,735) Suits (3,338) Legion (3,315) The Blacklist (3,219) Arrow (3,045) Sherlock (2,711)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017