Giriş Kayıt
Karla Caldwell

Karla Caldwell


Sesler, Editör

Karla Caldwell, sesler, editör.

Diğer Bir İsmi: Karla McGregor
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk İksiri
1992 Komedi Sesler 5.6 10,760

Buz Gibi
1991 Komedi Sesler 2.8 7,650
1990 Dram Sesler    
1989 Aksiyon Sesler 5.3 889
1979 Animasyon Sesler
Editör
7.4 762
1977 Animasyon Editör 6.5 1,502
Dizi Altyazıları
The Flash (4,984) Black Sails (4,422) Into the Badlands (3,954) Iron Fist (2,745) Vikings (1,850) Legion (1,570) Game of Thrones (1,365) Billions (1,350) Arrow (1,304) The 100 (1,244)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017