Giriş Kayıt
Karla Caldwell

Karla Caldwell


Sesler, Editör

Karla Caldwell, sesler, editör. Buz Gibi (1991), By Dawn's Early Light (1990), Cat Chaser (1989), Aşk İksiri (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Karla McGregor
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk İksiri
1992 Komedi Sesler 5.6 10,874

Buz Gibi
1991 Komedi Sesler 2.8 7,912
1990 Dram Sesler 7.1 2,281
1989 Aksiyon Sesler 5.3 889
1979 Animasyon Sesler
Editör
7.4 762
1977 Animasyon Editör 6.5 1,502
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017