Giriş Kayıt
Paul Cajero

Paul Cajero


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Paul Cajero, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı. Zamanın Ötesinde (1989), Undeclared (2001), Sahil Güvenlik (1989), Sliders (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Paul F. Cajero
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.6 68,293
2009 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 8,445
2007 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 10,734
2005 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
8.0 90,019
2005 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
2004 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 202
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 8.9 224,637
2003 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 15,316
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 8.0 15,070
2000 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 34
1999 Komedi Yapım Yöneticisi    
1996 Dram Yapımcı 7.5 13,052
1995 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
1995 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.4 13,622
1993 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi    
1990 Aksiyon Yapım Yöneticisi    

Sahil Güvenlik
1989 Dram Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
Yapımcı
Yönetmen
5.1 19,846

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.1 21,265
1982 Macera Yönetmen Asistanı 8.2 982
1981 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
7.1 3,132
1980 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 16,543

Smokey ve Bandit 2
1980 Aksiyon Çeşitli 5.1 11,592
1980 Fantastik Çeşitli 5.1 9,717
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) Arrow (5,325) The Flash (4,547) American Gods (4,431) The 100 (4,037) 12 Monkeys (3,157) Better Call Saul (2,975) Supernatural (2,694) Game of Thrones (2,630) Lucifer (2,527)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017