Giriş Kayıt
Paul Cajero

Paul Cajero


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Paul Cajero, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı. Zamanın Ötesinde (1989), Undeclared (2001), Sliders (1995), Sahil Güvenlik (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Paul F. Cajero
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.6 67,876
2009 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 8,409
2007 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 10,734
2005 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
8.0 89,711
2005 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
2004 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 202
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 8.9 223,312
2003 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 15,316
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 8.0 15,035
2000 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 34
1999 Komedi Yapım Yöneticisi    
1996 Dram Yapımcı 7.5 13,003
1995 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
1995 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.4 13,561
1993 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi    
1990 Aksiyon Yapım Yöneticisi    

Sahil Güvenlik
1989 Dram Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
Yapımcı
Yönetmen
5.1 19,673

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.1 21,145
1982 Macera Yönetmen Asistanı 8.2 982
1981 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
7.1 3,094
1980 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 16,438

Smokey ve Bandit 2
1980 Aksiyon Çeşitli 5.1 11,592
1980 Fantastik Çeşitli 5.1 9,669
Film Altyazıları
Gold (3,970) Get Out (2,385) Logan (1,888) La La Land (1,216) The Age of Shadows (1,204) Split (1,193) Rings (1,153) Zashchitniki (1,074) The Great Wall (934) Sand Castle (798)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,840) The Blacklist (3,310) Into the Badlands (2,728) Fargo (2,575) The Last Kingdom (2,494) Doctor Who (2,102) The Expanse (1,533) Vikings (1,488) Game of Thrones (1,485) Supernatural (1,224)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017