Giriş Kayıt
Paul Cajero

Paul Cajero


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Paul Cajero, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı. Zamanın Ötesinde (1989), Undeclared (2001), Sliders (1995), Sahil Güvenlik (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Paul F. Cajero
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.6 67,479
2009 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 8,381
2007 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 10,731
2005 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
8.0 89,415
2005 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
2004 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 202
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 8.9 222,077
2003 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 15,316
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 8.0 14,985
2000 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 34
1999 Komedi Yapım Yöneticisi    
1996 Dram Yapımcı 7.5 12,961
1995 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
1995 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.4 13,502
1993 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi    
1990 Aksiyon Yapım Yöneticisi    

Sahil Güvenlik
1989 Dram Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
Yapımcı
Yönetmen
5.1 19,571

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.1 21,078
1982 Macera Yönetmen Asistanı 8.2 982
1981 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
7.1 3,070
1980 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 16,329

Smokey ve Bandit 2
1980 Aksiyon Çeşitli 5.1 11,592
1980 Fantastik Çeşitli 5.1 9,615
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,643) Arrow (5,166) The Flash (4,986) The Expanse (2,806) Legends of Tomorrow (2,558) The 100 (2,550) The Blacklist (2,085) Colony (2,002) Vikings (1,919) Designated Survivor (1,802)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017