Giriş Kayıt
Paul Cajero

Paul Cajero


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Paul Cajero, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı. Zamanın Ötesinde (1989), Undeclared (2001), Sahil Güvenlik (1989), Sliders (1995) gibi yapımlarla biliniyor.25 Ekim 2017 tarihinde (47 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 25 Ekim 2017
Diğer Bir İsmi: Paul F. Cajero
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.6 71,098
2009 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 8,637
2007 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 10,768
2005 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
8.0 92,232
2005 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.6 538
2004 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 202
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 8.9 234,292
2003 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 15,316
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 8.0 15,203
2000 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 34
1999 Komedi Yapım Yöneticisi    
1996 Dram Yapımcı 7.5 13,326
1995 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
1995 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.4 14,053
1993 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi    
1990 Aksiyon Yapım Yöneticisi    

Sahil Güvenlik
1989 Dram Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
Yapımcı
Yönetmen
5.2 20,970

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.1 22,013
1982 Macera Yönetmen Asistanı 8.2 982
1981 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
7.1 3,317
1980 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 17,409

Smokey ve Bandit 2
1980 Aksiyon Çeşitli 5.2 12,090
1980 Fantastik Çeşitli 5.1 10,100
Dizi Altyazıları
Vikings (12,086) Shameless (6,955) Black Mirror (5,743) The Flash (4,123) Star Trek: Discovery (2,307) The Big Bang Theory (1,472) Bron/Broen (1,135) Supergirl (1,099) Black Lightning (1,057) Stranger Things (1,027)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018