Giriş Kayıt
John Cairney

John Cairney (87)


Oyuncu

John Cairney, 16 Şubat 1930 Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Unutulmaz Gece - Titanik (1958), (1963) Kleopatra (1963), (1963) Altın Postlu Cengâver (1963), (1961) Victim (1961) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Şubat 1930
Doğum Yeri: Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 81 Belgesel Oyuncu 7.6 873
1996 Aile Oyuncu 6.7 110
1979 49 Dram Oyuncu    
1965 35 Suç Oyuncu 6.7 1,183

Kleopatra
1963 33 Biyografi Oyuncu 7.0 23,009

Altın Postlu Cengâver
1963 33 Macera Oyuncu 7.4 18,271
1961 31 Suç Oyuncu 7.8 3,502
1960 30 Korku Oyuncu 7.1 1,122

Unutulmaz Gece - Titanik
1958 28 Aksiyon Oyuncu 7.9 10,725
1957 27 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,098
Film Altyazıları
Gold (2,484) Get Out (1,642) Personal Shopper (1,523) Logan (1,405) Silence (1,262) The Age of Shadows (958) Split (910) La La Land (876) Rings (837) The Fate of the Furious (771)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,870) The Flash (4,206) Into the Badlands (3,131) Gotham (2,162) The Blacklist (1,724) Fargo (1,675) The Last Kingdom (1,399) Game of Thrones (1,371) Vikings (1,371) Billions (1,182)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017