Giriş Kayıt
John Cairney

John Cairney (87)


Oyuncu

John Cairney, 16 Şubat 1930 Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Unutulmaz Gece - Titanik (1958), (1963) Kleopatra (1963), (1963) Altın Postlu Cengâver (1963), (1961) Victim (1961) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Şubat 1930
Doğum Yeri: Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 81 Belgesel Oyuncu 7.6 873
1996 Aile Oyuncu 6.7 110
1979 49 Dram Oyuncu    
1965 35 Suç Oyuncu 6.7 1,183

Kleopatra
1963 33 Biyografi Oyuncu 7.0 22,817

Altın Postlu Cengâver
1963 33 Macera Oyuncu 7.4 18,156
1961 31 Suç Oyuncu 7.8 3,502
1960 30 Korku Oyuncu 7.1 1,122

Unutulmaz Gece - Titanik
1958 28 Aksiyon Oyuncu 7.9 10,725
1957 27 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,098
Film Altyazıları
Rogue One (7,649) Resident Evil: The Final Chapter (6,602) Brimstone (3,575) Split (3,471) Assassin's Creed (3,358) Paterson (1,966) The Great Wall (1,825) The Institute (1,563) Hidden Figures (1,525) Passengers (1,374)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,146) Legion (7,235) Arrow (3,985) Into the Badlands (3,536) Black Sails (2,653) Legends of Tomorrow (2,217) Vikings (2,085) 24: Legacy (1,936) Game of Thrones (1,815) Iron Fist (1,792)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017