Giriş Kayıt
Don Cahn

Don Cahn


Sesler

Don Cahn, sesler. Grease 2 (1982), Beyaz Köpek (1982), Oh, God! (1977), Deadly Friend (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Donald Cahn | Don Kahn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Dram Sesler 8.2 2,170
1988 Suç Sesler    
1986 Dram Sesler 5.5 5,492
1984 Komedi Sesler 5.3 1,879
1982 Komedi Sesler 5.5 1,071

Beyaz Köpek
1982 Dram Sesler 7.1 6,862
1982 Komedi Sesler 4.2 28,910
1982 Biyografi Sesler    
1982 Korku Sesler 3.6 1,610
1981 Aksiyon Sesler    
1977 Aksiyon Sesler 6.2 1,025
1977 Komedi Sesler 6.6 7,310
1972 Dram Sesler 4.2 236
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,255) Hostiles (2,738) Den of Thieves (2,681) Maze Runner: The Death Cure (2,174) 12 Strong (2,012) Wildling (1,772) The Commuter (1,023) Peter Rabbit (1,013) Submergence (866) A Quiet Place (745)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,433) The Terror (3,374) The Flash (2,708) Legion (2,671) The Crossing (2,186) Vikings (1,353) Supernatural (1,346) The Expanse (1,258) The Big Bang Theory (1,128) Fear the Walking Dead (1,018)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018