Giriş Kayıt
Kurt Caceres

Kurt Caceres (45)


Oyuncu

Kurt Heinzman, 18 Ekim 1972 Napa, California, ABD doğumlu oyuncu. Beneath (2013), Need for Speed: Undercover (2008), (2016) The Thinning (2016), (2008) Tımarhane (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kurt Heinzman
Doğum Tarihi: 18 Ekim 1972
Doğum Yeri: Napa, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Kurt Heinzman
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 44 Gerilim Oyuncu 5.9 6,565
2016 Gerilim Oyuncu 7.5 443
2016 44 Dram Oyuncu 5.4 169
2014 Suç Oyuncu 7.3 5,979
2013 41 Korku Oyuncu 5.5 3,425
2012 Oyuncu 7.9 1,682
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 7,158
2011 39 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 8
2009 37 Dram Oyuncu 7.2 261
2009 37 Dram Oyuncu 6.2 57
2008 Aksiyon Oyuncu 6.9 853

Tımarhane
2008 Korku Oyuncu 5.1 4,171
2008 36 Dram Oyuncu 7.0 57
2008 36 Dram Oyuncu 6.3 2,692

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 211,624

Dünya Ticaret Merkezi
2006 34 Dram Oyuncu 6.0 71,516
2006 Suç Oyuncu 8.7 559,219
2005 Komedi Oyuncu 7.9 123,446

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.4 402,319

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Oyuncu 6.4 38,938
2003 Dram Oyuncu 5.9 283
2003 31 Suç Oyuncu 5.7 177
2002 30 Dram Oyuncu    
2002 Suç Oyuncu 8.7 61,755
2002 Dram Oyuncu    

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.5 6,069
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,133
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,266
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,663
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018