Giriş Kayıt
Lorenzo Caccialanza

Lorenzo Caccialanza (62)


Oyuncu

Lorenzo Caccialanza, 28 Ocak 1955 Cologno Monzese, Lombardy, İtalya doğumlu oyuncu. Zor Ölüm (1988) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ocak 1955
Doğum Yeri: Cologno Monzese, Lombardy, İtalya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 54 Komedi Çeşitli 5.8 123,338
2008 53 Dram Oyuncu 6.5 234
2007 52 Komedi Oyuncu 5.1 196

Omen 666
2006 51 Korku Çeşitli 5.5 50,003

Görevimiz Tehlike 3
2006 51 Aksiyon Çeşitli 6.9 268,071

Vay Kaynanam Vay
2005 50 Romantik Oyuncu 5.5 45,458

Yeni Evli
2003 48 Komedi Oyuncu 5.4 59,290
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 38,717

Hemşire Betty
2000 45 Komedi Çeşitli 6.3 30,237

İkimizin Hikayesi
1999 44 Dram Çeşitli 5.9 18,521
1997 42 Dram Oyuncu 5.0 110

Gangsterler Diyarı
1997 42 Suç Çeşitli 6.2 8,406
1995 Tarihi Çeşitli    

Don Juan De Marco
1994 39 Komedi Oyuncu 6.7 42,469

Aşka Dair
1990 35 Komedi Oyuncu 4.9 962

Zor Ölüm
1988 33 Aksiyon Oyuncu 8.2 624,218

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.5 5,743

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 13,595
1965 Dram Oyuncu 5.3 4,987
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,385) Split (5,070) Rogue One (4,812) Hidden Figures (3,758) Assassin's Creed (3,151) Paterson (2,889) Patriots Day (2,457) Allied (1,896) Brimstone (1,618) Passengers (1,295)
Dizi Altyazıları
Legion (8,384) Arrow (4,973) The Flash (4,870) The Expanse (2,653) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,014) The 100 (1,955) Colony (1,831) Vikings (1,725) Designated Survivor (1,725)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017