Giriş Kayıt
Lorenzo Caccialanza

Lorenzo Caccialanza (62)


Oyuncu

Lorenzo Caccialanza, 28 Ocak 1955 Cologno Monzese, Lombardy, İtalya doğumlu oyuncu. Zor Ölüm (1988) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ocak 1955
Doğum Yeri: Cologno Monzese, Lombardy, İtalya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 54 Komedi Çeşitli 5.8 123,767
2008 53 Dram Oyuncu 6.5 234
2007 52 Komedi Oyuncu 5.1 196

Omen 666
2006 51 Korku Çeşitli 5.5 50,151

Görevimiz Tehlike 3
2006 51 Aksiyon Çeşitli 6.9 269,313

Vay Kaynanam Vay
2005 50 Romantik Oyuncu 5.5 45,759

Yeni Evli
2003 48 Komedi Oyuncu 5.4 59,514
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 38,844

Hemşire Betty
2000 45 Komedi Çeşitli 6.3 30,237

İkimizin Hikayesi
1999 44 Dram Çeşitli 5.9 18,521
1997 42 Dram Oyuncu 5.0 110

Gangsterler Diyarı
1997 42 Suç Çeşitli 6.2 8,406
1995 Tarihi Çeşitli    

Don Juan De Marco
1994 39 Komedi Oyuncu 6.7 42,648

Aşka Dair
1990 35 Komedi Oyuncu 4.9 962

Zor Ölüm
1988 33 Aksiyon Oyuncu 8.2 627,993

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.5 5,772

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 13,678
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,015
Film Altyazıları
Gold (5,799) Get Out (3,023) Logan (2,555) Rings (2,305) The Age of Shadows (1,917) La La Land (1,770) Split (1,612) Sand Castle (1,486) Zashchitniki (1,418) The Great Wall (1,264)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,594) Fargo (3,674) The Last Kingdom (2,345) The Expanse (2,055) Doctor Who (1,977) Into the Badlands (1,823) Game of Thrones (1,614) Vikings (1,601) Better Call Saul (1,544) Supernatural (1,464)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017