Giriş Kayıt
Patrick Cabral

Patrick Cabral


Sesler

Patrick Cabral, sesler. Vahşet Çetesi (2005), Aşk Vadisi (2005), Mutlu Sonlar (2005), The Tao of Steve (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Patrick David Cabral | Pat Cabral
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Beş Parmak
2006 Dram Sesler 6.4 6,989

Vahşet Çetesi
2005 Korku Sesler 6.9 83,116

Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 Komedi Sesler 7.6 202,289

Aşk Vadisi
2005 Dram Sesler 6.5 16,692

Mutlu Sonlar
2005 Komedi Sesler 6.5 8,193
2004 Macera Sesler 8.4 434,011
2004 Biyografi Sesler 6.7 3,439
2003 Korku Sesler    

Angelonun Öcü
2002 Aksiyon Sesler 5.2 7,181

Kesişen Yollar
2001 Dram Sesler 7.1 76,586
2000 Komedi Sesler 6.7 6,817
1999 Gerilim Sesler    
1999 Dram Sesler 6.5 2,281

Çapraz Hayatlar
1998 Komedi Sesler 7.1 17,372
1998 Komedi Sesler 6.4 300

Suç Kapanı
1998 Komedi Sesler 5.5 1,525
1998 Romantik Sesler 6.2 5,254
1998 Aksiyon Sesler 5.3 414
1997 Komedi Sesler 6.9 1,962
1997 Dram Sesler 6.2 1,528
1997 Komedi Sesler 6.9 2,826
1997 Suç Sesler 6.2 4,953

Bir Dilek Tut
1996 Komedi Sesler    
1996 Dram Sesler 4.2 177

İlk Canilik
1995 Dram Sesler 7.3 23,843
1994 Aksiyon Sesler 4.8 5,770
1993 Gerilim Sesler 3.7 1,004

Güvercinlerin İhaneti
1993 Suç Sesler 4.5 329
1993 Aksiyon Sesler 5.7 4,136

Keskin Nişancı
1993 Aksiyon Sesler 6.1 20,564

Kurtar Beni
1992 Aksiyon Sesler 5.5 434
1992 Komedi Sesler 5.4 1,691
1991 Korku Sesler 6.4 2,393

Küçük Canavarlar 3
1991 Komedi Sesler 3.6 1,779
1989 Komedi Sesler 5.9 5,398
1988 Aksiyon Sesler 5.5 3,300
1986 Aksiyon Sesler 4.9 4,373
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018