Giriş Kayıt
Liliana Cabal

Liliana Cabal


Oyuncu

Liliana Cabal, oyuncu. Medyum (2012) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lilliana C. Cabal | Lilliana Cabal | Lillian Cabal
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sadakat Yolunda
2017 Biyografi Oyuncu 7.1 6,319
2015 Korku Oyuncu 2.9 146

Piyano
2013 Müzik Çeşitli 5.9 13,929

Medyum
2012 Dram Oyuncu 6.2 51,583
2008 Dram Oyuncu    

Gizli Kamera
2007 Gerilim Oyuncu 5.0 128

Tehlikeye Davet
2001 Korku Oyuncu    
1998 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.2 1,504
1996 Macera Oyuncu 6.7 311
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017