Giriş Kayıt
C.T.W.

C.T.W.


Sesler

C.T.W., sesler. Masum Kan (1992), Big Bully (1996), Kuzenim Vinny (1992), Problem Çocuk 2 (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Komedi Sesler 4.5 3,764
1994 Komedi Sesler 6.2 10,579

Masum Kan
1992 Komedi Sesler 6.2 7,462

Kuzenim Vinny
1992 Komedi Sesler 7.5 88,911

Problem Çocuk 2
1991 Komedi Sesler 4.6 17,903

Genç Ölmek
1991 Dram Sesler 5.9 12,385
1991 Aksiyon Sesler 5.9 5,516
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017