Giriş Kayıt
C.T.W.

C.T.W.


Sesler

C.T.W., sesler. Masum Kan (1992), Big Bully (1996), Kuzenim Vinny (1992), Problem Çocuk 2 (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Komedi Sesler 4.5 3,764
1994 Komedi Sesler 6.2 10,579

Masum Kan
1992 Komedi Sesler 6.2 7,462

Kuzenim Vinny
1992 Komedi Sesler 7.5 88,115

Problem Çocuk 2
1991 Komedi Sesler 4.6 17,706

Genç Ölmek
1991 Dram Sesler 5.9 12,385
1991 Aksiyon Sesler 5.9 5,283
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,527) Rick and Morty (4,165) The Defenders (3,249) The Strain (2,898) Suits (1,839) Mr. Mercedes (1,286) The Sinner (1,097) Fargo (1,054) The Last Ship (975) Breaking Bad (953)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017