Giriş Kayıt
Gilles Béhat

Gilles Béhat (68)


Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Gilles Béhat, 03 Eylül 1949 Lille, Fransa doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu. Pırlanta 13 (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Eylül 1949
Doğum Yeri: Lille, Fransa
Diğer Bir İsmi: Giles Behat | Gilles Behat | Gilles Béat
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pırlanta 13
2009 60 Aksiyon Yönetmen
Senarist
5.2 1,102
2006 Suç Yönetmen 4.1 152
1996 47 Aksiyon Senarist 4.8 839
1992 Aksiyon Yönetmen 4.7 290
1976 27 Savaş Oyuncu 6.6 1,788
1975 26 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017