Giriş Kayıt
Oliver Breite

Oliver Breite


Oyuncu

Oliver Breite, Berlin, Almanya doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Diğer Bir İsmi: Oliver Bäßler
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 17
2010 Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu    
2007 Suç Oyuncu 5.3 134
1999 Dram Oyuncu 7.4 569
1986 Suç Oyuncu 6.5 234

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,960
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,610) Den of Thieves (2,411) Hostiles (2,396) 12 Strong (2,341) Maze Runner: The Death Cure (2,014) Winchester (1,456) Peter Rabbit (1,336) Submergence (1,330) The Commuter (982) Wildling (877)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,344) The Flash (3,178) Supernatural (3,038) The Terror (2,831) Legion (2,788) The Crossing (1,777) The Expanse (1,694) The Big Bang Theory (1,113) Vikings (1,098) Krypton (1,032)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018