Giriş Kayıt
Oliver Breite

Oliver Breite


Oyuncu

Oliver Breite, Berlin, Almanya doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Diğer Bir İsmi: Oliver Bäßler
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 17
2010 Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu    
2007 Suç Oyuncu 5.4 112
1999 Dram Oyuncu 7.4 569
1986 Suç Oyuncu 6.6 198
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,775
Film Altyazıları
Gold (4,068) Get Out (2,446) Logan (1,974) La La Land (1,271) The Age of Shadows (1,246) Split (1,244) Rings (1,191) Zashchitniki (1,106) The Great Wall (982) Personal Shopper (842)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,571) The Blacklist (3,401) Into the Badlands (2,870) Fargo (2,647) The Last Kingdom (2,545) Doctor Who (2,133) The Expanse (1,616) Game of Thrones (1,596) Vikings (1,595) Supernatural (1,281)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017