Giriş Kayıt
András Bálint

András Bálint (74)


Oyuncu, Yapımcı

András Bálint, 26 Nisan 1943 Pécs, Macaristan doğumlu oyuncu, yapımcı. Apa (1966), Kederli Pazar (1999), (1995) Citizen X (1995), (1985) Albay Redl (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Nisan 1943
Doğum Yeri: Pécs, Macaristan
Burcu: Boğa
Boyu: 1.72 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 72 Aile Oyuncu 5.9 245
2012 69 Biyografi Oyuncu 6.9 251
2010 67 Dram Yapımcı
Oyuncu
   
2009 66 Dram Oyuncu 6.0 426
2007 64 Dram Oyuncu 6.2 264

Kederli Pazar
1999 56 Romantik Oyuncu 7.9 5,752
1995 52 Biyografi Oyuncu 7.7 11,479
1992 49 Biyografi Oyuncu    
1990 47 Biyografi Oyuncu 6.6 801
1989 46 Dram Oyuncu 6.3 40

Albay Redl
1985 42 Biyografi Oyuncu 7.7 2,061
1975 32 Dram Oyuncu 8.0 54
1973 30 Dram Oyuncu 6.7 193

Kızıl İlahi
1972 29 Dram Oyuncu 7.0 938
1969 Dram Oyuncu 6.7 227
1969 26 Dram Oyuncu    
1966 23 Dram Oyuncu 7.6 595
1965 Dram Oyuncu 7.2 128
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017