Giriş Kayıt
Jack Byron

Jack Byron (95)


Oyuncu

Jack Byron, 09 Eylül 1895 Kasota, Minnesota, ABD doğumlu oyuncu. Spite Marriage (1929), (1955) Kayıp Gezegen (1955), (1932) One Hour with You (1932), (1931) Indiscreet (1931) gibi yapımlarla biliniyor.30 Mayıs 1991 tarihinde (95 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 09 Eylül 1895
Ölüm Tarihi: 30 Mayıs 1991
Doğum Yeri: Kasota, Minnesota, ABD
Diğer Bir İsmi: John Byron
Burcu: Başak
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Gezegen
1955 60 Korku Oyuncu 5.8 7,213
1943 48 Komedi Oyuncu 6.4 937
1941 46 Komedi Oyuncu 7.8 881
1940 45 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,085
1940 45 Suç Oyuncu 7.0 758
1937 42 Macera Oyuncu 6.7 126
1937 42 Suç Oyuncu 7.4 2,427
1937 42 Komedi Oyuncu 7.1 399
1936 41 Suç Oyuncu 6.3 662
1936 41 Komedi Oyuncu 7.0 61
1936 41 Suç Oyuncu 6.4 656
1935 40 Macera Oyuncu 7.0 68
1935 40 Komedi Oyuncu 6.1 93
1934 39 Komedi Oyuncu 6.3 550
1932 37 Gizem Oyuncu 7.0 615
1932 37 Komedi Oyuncu 6.1 688
1932 37 Komedi Oyuncu 7.4 1,432
1931 36 Dram Oyuncu 8.2 969
1931 36 Dram Oyuncu 8.0 1,103
1931 36 Dram Oyuncu 6.6 474

Bayan Şeytan
1930 35 Müzikal Oyuncu 6.7 521
1930 35 Komedi Oyuncu 6.9 12
1929 34 Komedi Oyuncu 7.2 1,300
1928 33 Dram Oyuncu 7.1 267
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017