Giriş Kayıt
David Byrne

David Byrne (65)


Oyuncu, Müzisyen, Müzisyen

David Byrne, 14 Mayıs 1952 Dumbarton, Dunbartonshire, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, müzisyen, müzisyen. True Stories (1986), (2011) Olmak İstediğim Yer (2011), (1984) Stop Making Sense (1984), (1998) Köprüdeki Lulu (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1952
Doğum Yeri: Dumbarton, Dunbartonshire, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Talking Heads
Burcu: Boğa
Boyu: 1.83 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 64 Belgesel Müzik 7.2 2,766
2016 64 Belgesel Oyuncu
Yapımcı
7.5 31
2016 64 Belgesel Oyuncu 7.4 1,135

Yıldız Olmaya Ramak Kala
2013 61 Belgesel Oyuncu 7.4 9,330

Yolda
2012 60 Macera 6.1 35,603

Afrika Semaları Altında
2012 60 Belgesel Oyuncu 7.8 381

Olmak İstediğim Yer
2011 59 Komedi Müzik
Müzik
Oyuncu
6.7 28,094

Uçuruma Doğru
2011 59 Belgesel Müzik 7.3 12,767
2010 58 Belgesel Oyuncu 7.5 91
2009 57 Belgesel Oyuncu 7.3 15
2009 57 Belgesel Oyuncu 7.7 39
2008 56 Belgesel Oyuncu    
2006 Dram Müzik 7.6 18,314
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754

Orada Olmayan Tanrı
2005 53 Belgesel 6.9 4,586
2005 53 Belgesel Oyuncu 7.0 54
2004 52 Macera 6.6 1,744
2004 52 Komedi 5.3 6,391

Tutku Nehri
2003 51 Suç Müzik
Müzik
6.5 11,618

Charlie Hakkındaki Gerçekler
2002 50 Gizem 4.8 8,823
2002 50 Müzik 6.7 10

Köprüdeki Lulu
1998 46 Dram Oyuncu 6.3 3,514

Karanlık Sokaklar
1995 43 Komedi Müzik 6.7 7,716
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,121
1992 Müzik Oyuncu 8.4 352
1992 40 Belgesel 8.2 3,623
1991 39 Dram Oyuncu 6.8 7,277
1990 38 Belgesel 8.1 5,942

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.8 298,445
1989 37 Komedi Oyuncu 4.8 322

Babanın Metresi
1988 36 Komedi Müzik 6.1 13,412

Son İmparator
1987 35 Biyografi Müzik 7.8 76,620
1986 34 Müzikal Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Müzik
7.0 3,688
1984 32 Belgesel Çeşitli
Kameraman
Oyuncu
Müzik
Sesler
8.5 8,399
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017