Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
David Byrd

David Byrd (68)


Oyuncu

David Byrd, 03 Eylül 1932 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. (1997) Kayıp Otoban (1997), (1989) Tango Ve Cash (1989), (1994) Bir Şirket Komedisi (1994), (1983) İki Beyinli Adam (1983) gibi yapımlarla biliniyor.26 Ocak 2001 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Eylül 1932
Ölüm Tarihi: 26 Ocak 2001
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 67 Suç Oyuncu 6.2 2,064
1998 66 Suç Oyuncu    
1998 66 Dram Oyuncu 6.2 1,817

Kayıp Otoban
1997 65 Dram Oyuncu 7.6 101,243
1996 Komedi Oyuncu 7.1 52,088

Bahçıvan 2
1996 64 Aksiyon Oyuncu 2.4 8,011
1994 62 Komedi Oyuncu 5.3 5,608

Bir Şirket Komedisi
1994 62 Komedi Oyuncu 7.3 66,767
1993 61 Komedi Oyuncu 4.9 14,714
1989 Komedi Oyuncu 8.9 181,084

Tango Ve Cash
1989 57 Aksiyon Oyuncu 6.3 77,528
1988 56 Macera Oyuncu 4.9 7,522
1987 55 Suç Oyuncu 6.5 3,506

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 13,378

Hepsi Benim
1984 52 Komedi Oyuncu 6.7 13,333

İki Beyinli Adam
1983 51 Komedi Oyuncu 6.4 19,704

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Oyuncu 7.3 5,199
1982 50 Komedi Oyuncu 5.6 915
1981 Dram Oyuncu 8.2 5,085
1980 48 Suç Oyuncu 5.6 1,899
1978 46 Macera Oyuncu 5.5 2,071
1977 Macera Oyuncu 6.6 4,368
1977 45 Gerilim Oyuncu 6.2 4,374

Komiser Kolombo
1971 Suç Oyuncu 8.2 20,081
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017