Giriş Kayıt
Doug Byggdin

Doug Byggdin


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Doug Byggdin, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Tabana Kuvvet (2001), Ben Casus (2002), Kontrol Dışı (2001), Kar Köpekleri (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karda Yürüyen
2003 Macera Yapım Tasarımcısı 7.4 8,567

Ben Casus
2002 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.4 43,612

Kar Köpekleri
2002 Macera Sanat Yönetmeni 5.1 21,556

Tabana Kuvvet
2001 Macera Sanat Yönetmeni 6.4 97,251

Kontrol Dışı
2001 Dram Sanat Yönetmeni 6.1 26,304
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 7.0 3,131

Aşkın Sırları
1999 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 12,682

Bay Şeşibeş
1997 Aile Sanat Yönetmeni 3.9 12,186
1997 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.2 3,040
1996 Bilim-Kurgu Sanat Yönetmeni 6.0 4,054
1995 Dram Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
7.8 9,297

Zaman Polisi
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 47,284
1992 Komedi Sanat Bölümü 6.1 8,376
1991 Korku Sanat Yönetmeni 6.4 2,393
Film Altyazıları
Baywatch (12,523) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,936) 6 Days (2,912) Dangal (2,558) Dunkirk (1,898) Lady Macbeth (1,384) King Arthur: Legend of the Sword (1,304) Security (1,274) Wakefield (1,122) Alien: Covenant (1,075)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,804) Rick and Morty (4,908) The Defenders (3,625) The Strain (3,311) Suits (2,146) Preacher (1,713) Mr. Mercedes (1,508) The Last Ship (1,413) Fargo (1,353) The Sinner (1,222)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017