Giriş Kayıt
Doug Byggdin

Doug Byggdin


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Doug Byggdin, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Tabana Kuvvet (2001), Ben Casus (2002), Kontrol Dışı (2001), Kar Köpekleri (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karda Yürüyen
2003 Macera Yapım Tasarımcısı 7.4 8,567

Ben Casus
2002 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.4 43,805

Kar Köpekleri
2002 Macera Sanat Yönetmeni 5.1 21,732

Tabana Kuvvet
2001 Macera Sanat Yönetmeni 6.4 97,766

Kontrol Dışı
2001 Dram Sanat Yönetmeni 6.1 26,368
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 7.0 3,131

Aşkın Sırları
1999 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 12,682

Bay Şeşibeş
1997 Aile Sanat Yönetmeni 3.9 12,186
1997 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.2 3,040
1996 Bilim-Kurgu Sanat Yönetmeni 6.0 4,054
1995 Dram Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
7.8 9,394

Zaman Polisi
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 47,699
1992 Komedi Sanat Bölümü 6.1 8,376
1991 Korku Sanat Yönetmeni 6.4 2,393
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017