Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Sarah Buxton

Sarah Buxton (51)


Oyuncu

Sarah Galbraith Buxton, 23 Mart 1965 Brentwood, California, ABD doğumlu oyuncu. (2006) Tutku Oyunları (2006), (2009) Çapkın (2009), (1991) Evde Beş Başına (1991), (1985) The Sure Thing (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sarah Galbraith Buxton
Doğum Tarihi: 23 Mart 1965
Doğum Yeri: Brentwood, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Sarah G. Buxton
Takma İsmi: Bucky
Burcu: Koç
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çapkın
2009 44 Komedi Oyuncu 5.9 33,159
2008 43 Aksiyon Oyuncu 7.3 50

Gerçek Masallar
2008 43 Komedi Oyuncu 6.1 73,929

Tutku Oyunları
2006 41 Dram Oyuncu 7.6 94,179

Tuzak
2005 40 Aksiyon Oyuncu    

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 68,145

Evde Beş Başına
1991 26 Komedi Oyuncu 6.1 22,282

Sıfırın Altı
1987 22 Suç Oyuncu 6.4 14,712

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.5 5,653
1985 20 Komedi Oyuncu 7.0 15,779
1984 Dram Oyuncu 6.3 120
1965 Dram Oyuncu 5.2 4,933
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017