Giriş Kayıt
Joshua Butler

Joshua Butler (43)


Yönetmen, Editör, Yapımcı, Senarist

Joshua Butler, 30 Kasım 1973 doğumlu yönetmen, editör, yapımcı, senarist. Vampir Günlükleri (2009), The Following (2013), The Magicians (2015), Even Lambs Have Teeth (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Kasım 1973
Diğer Bir İsmi: Josh Butler
Burcu: Yay
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 42 Gerilim Yapımcı 4.8 670
2015 42 Kısa Metraj Editör
Yönetmen
Yapımcı
7.3 7
2015 Dram Yönetmen 7.5 22,775
2013 Suç Yönetmen 7.5 76,282
2012 39 Korku Yapımcı    

Gizli Çember
2011 Dram Yönetmen 7.4 40,504

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yönetmen 7.8 235,167
2008 35 Korku Editör
Senarist
Yönetmen
3.9 167

Friday Night Lights 1
2006 Dram Editör 8.7 45,498

Ölü Topraklar
2003 30 Yönetmen
Editör
Yapımcı
   

Günaha Tapanlar
2002 29 Fantastik Yönetmen    
2002 Komedi Yönetmen    
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,265) Kidnap (4,391) The Fate of the Furious (4,013) The Boss Baby (2,792) Contratiempo (1,949) Dangal (1,803) The Great Wall (1,560) Get Out (1,353) The LEGO Batman Movie (1,353) The Shack (1,162)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,778) American Gods (6,106) Fargo (4,907) Lucifer (4,868) Into the Badlands (3,028) The 100 (2,968) Arrow (2,656) Twin Peaks (2,397) The Flash (1,940) 12 Monkeys (1,925)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017