Giriş Kayıt
David Butler

David Butler (84)


Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Yapımcı

David Butler, 16 Aralık 1894 San Francisco, California, ABD doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu, yapımcı. Calamity Jane (1953), Road to Morocco (1942), Bright Eyes (1934), By the Light of the Silvery Moon (1953) gibi yapımlarla biliniyor.14 Haziran 1979 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Aralık 1894
Ölüm Tarihi: 14 Haziran 1979
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Diğer Bir İsmi: David W. Butler
Burcu: Yay
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1963 Macera Yönetmen 7.9 103
1963 Komedi Yönetmen 7.4 788
1959 Western Yönetmen 7.2 137
1959 Komedi Yönetmen    
1957 Western Yönetmen 7.5 1,738
1956 62 Komedi Yönetmen 5.5 235
1953 59 Komedi Yönetmen 7.3 6,482
1953 59 Komedi Yönetmen 7.1 1,469

Paris'te Bahar
1952 58 Komedi Yönetmen 6.1 832
1950 56 Komedi Yönetmen 6.6 1,200
1950 56 Komedi Yönetmen 6.5 279
1949 55 Komedi Yönetmen
Oyuncu
6.2 1,032
1946 52 Komedi Yönetmen 6.5 274
1945 51 Romantik Yönetmen 6.4 1,063
1944 50 Macera Yönetmen 7.1 1,356
1943 49 Komedi Oyuncu
Yönetmen
7.3 1,194
1943 49 Müzikal Yönetmen 6.7 428
1942 48 Macera Yönetmen 7.3 4,177
1940 46 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.1 104
1940 46 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.2 722
1939 45 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.6 135
1936 42 Komedi Yönetmen 7.1 843
1936 42 Müzikal Yönetmen 6.3 491
1936 42 Aksiyon Yönetmen 6.5 20
1935 41 Komedi Yönetmen 7.0 966
1935 41 Komedi Senarist
Yönetmen
7.1 994
1934 40 Komedi Senarist
Yönetmen
7.3 1,550
1930 36 Komedi Senarist
Yönetmen
5.5 457
1927 33 Dram Oyuncu 7.8 2,084

Hoşgörüsüzlük
1916 22 Dram Oyuncu 8.0 10,901

Bir Ulusun Doğuşu
1915 21 Dram Oyuncu 6.7 17,888
Dizi Altyazıları
The Flash (5,464) Black Sails (4,511) Into the Badlands (4,003) Iron Fist (2,794) Vikings (1,929) Legion (1,683) Game of Thrones (1,459) Arrow (1,400) Billions (1,377) The 100 (1,339)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017