Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Adam Butcher

Adam Butcher (28)


Oyuncu

Adam Butcher, 20 Ekim 1988 Cambridge, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. Dog Pound (2010), Saint Ralph (2004), Hellhounds (2009), ARQ (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ekim 1988
Doğum Yeri: Cambridge, Ontario, Kanada
Burcu: Terazi
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 28 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.4 15,514
2016 28 Dram Oyuncu 5.9 12

Korku Terapisi
2015 27 Korku Oyuncu 5.7 24,143
2015 27 Gerilim Oyuncu 6.4 71
2014 26 Korku Oyuncu 4.4 1,624
2014 26 Aksiyon Oyuncu 5.3 6,091
2013 Dram Oyuncu 6.5 265
2012 24 Dram Oyuncu 6.2 454

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 24 Macera Oyuncu 5.6 72,458
2010 22 Dram Oyuncu 7.0 8,893
2010 Komedi Oyuncu 7.7 1,956
2009 21 Macera Oyuncu 4.1 578

Derek'le Yaşam
2005 Komedi Oyuncu 7.6 4,039
2004 16 Komedi Oyuncu 7.6 5,013
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017