Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Raymond Bussières

Raymond Bussières (74)


Oyuncu

Raymond Bussières, 03 Kasım 1907 Ivry-la-Bataille, Eure, Haute-Normandie, Fransa doğumlu oyuncu. Ağustos'da Paris (1964), Casque d'or (1952), Kaçış (1978), Les portes de la nuit (1946) gibi yapımlarla biliniyor.29 Nisan 1982 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Kasım 1907
Ölüm Tarihi: 29 Nisan 1982
Doğum Yeri: Ivry-la-Bataille, Eure, Haute-Normandie, Fransa
Diğer Bir İsmi: Raymond Bussieres | Raymond Bussière | Bussières
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1982 Müzikal Oyuncu 6.7 99
1980 73 Animasyon Oyuncu 8.0 3,300
1980 73 Komedi Oyuncu 6.5 2,305

Kaçış
1978 71 Komedi Oyuncu 6.3 677
1978 71 Dram Oyuncu 6.8 209
1978 71 Komedi Oyuncu 7.6 2,415

Çete
1977 70 Suç Oyuncu 5.9 406

Eti senin, kemigi benim
1976 69 Komedi Oyuncu 7.3 7,078
1976 69 Dram Oyuncu 7.7 806
1976 69 Dram Oyuncu 5.8 54
1975 68 Komedi Oyuncu 5.9 63
1974 67 Gizem Oyuncu 6.5 301
1968 61 Suç Oyuncu 6.2 339
1967 60 Gerilim Oyuncu 4.4 28
1965 58 Dram Oyuncu 6.7 56

Ağustos'da Paris
1964 57 Komedi Oyuncu 6.4 5,704
1962 55 Dram Oyuncu 5.4 28

Marsilya Aşıkları
1961 54 Dram Oyuncu 7.1 1,438
1961 54 Fantastik Oyuncu 5.6 194
1958 51 Komedi Oyuncu 6.1 326
1957 50 Suç Oyuncu 7.3 371
1957 50 Komedi Oyuncu 6.5 11
1956 49 Komedi Oyuncu 5.9 322
1955 48 Oyuncu    
1954 47 Komedi Oyuncu 5.3 286
1953 46 Komedi Oyuncu 5.7 22
1952 45 Komedi Oyuncu 7.1 420
1952 45 Suç Oyuncu 7.9 3,507
1950 43 Dram Oyuncu 7.1 117
1947 40 Suç Oyuncu 7.7 3,501
1946 39 Dram Oyuncu 7.3 642

Katil 21 Numarada Kalıyor
1942 35 Komedi Oyuncu 7.5 1,643
1942 35 Oyuncu 6.7 58
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017