Giriş Kayıt
Sophia Bush

Sophia Bush (35)


Oyuncu, Yönetmen

Sophia Anna Bush, 07 Temmuz 1982 Pasadena, California, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen. One Tree Hill 5 (2003), John Tucker Ölmeli (2006), Otostopçu (2007), Chicago Polis Departmanı (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sophia Anna Bush
Doğum Tarihi: 07 Temmuz 1982
Doğum Yeri: Pasadena, California, ABD
Takma İsmi: Sophie
Burcu: Yengeç
Web Sitesi: |
Boyu: 1.63 m
10.0 (22 Oy)
  • Currently 199/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (30)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 35 Biyografi Oyuncu 7.1 1,329
2017 35 Aksiyon Oyuncu    
2016 34 Oyuncu 7.0 302
2015 Dram Oyuncu 7.8 6,844
2014 Komedi Oyuncu 7.7 11,965

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.2 17,852
2012 Komedi Oyuncu 6.3 3,674
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 26,376
2011 29 Komedi Oyuncu 6.3 20,509
2010 28 Komedi Oyuncu    

Üç Kişilik Masa
2009 27 Komedi Oyuncu 5.5 2,752
2009 27 Dram Oyuncu    
2008 26 Suç Oyuncu 6.4 1,339
2007 Animasyon Oyuncu 8.0 24,012

Otostopçu
2007 25 Aksiyon Oyuncu 5.6 36,795
2006 Talk-Show Oyuncu 4.5 652

John Tucker Ölmeli
2006 24 Komedi Oyuncu 5.8 71,672

Ölüm Oyunu
2006 24 Korku Oyuncu 5.1 27,073

Hız Tutkusu
2005 23 Aksiyon Oyuncu 4.1 4,029
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu
Yönetmen
7.7 62,552

Nip/Tuck 1
2003 Dram Oyuncu 7.7 48,896

Hedef Noktası
2002 20 Suç Oyuncu    

Kaçıklar Üniversitesi
2002 20 Komedi Oyuncu 6.4 93,710
1999 Suç Oyuncu 8.1 58,839
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017