Giriş Kayıt
Sophia Bush

Sophia Bush (35)


Oyuncu, Yönetmen

Sophia Anna Bush, 07 Temmuz 1982 Pasadena, California, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen. One Tree Hill 5 (2003), John Tucker Ölmeli (2006), Otostopçu (2007), Chicago Polis Departmanı (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sophia Anna Bush
Doğum Tarihi: 07 Temmuz 1982
Doğum Yeri: Pasadena, California, ABD
Takma İsmi: Sophie
Burcu: Yengeç
Web Sitesi: |
Boyu: 1.63 m
10.0 (22 Oy)
  • Currently 199/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (30)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,069
2017 35 Biyografi Oyuncu 7.2 6,267
2016 34 Oyuncu 7.0 302
2015 Dram Oyuncu 7.5 7,530
2014 Komedi Oyuncu 7.6 12,309

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 18,733
2012 Komedi Oyuncu 6.3 3,674
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 27,044
2011 29 Komedi Oyuncu 6.3 20,884
2010 28 Komedi Oyuncu    

Üç Kişilik Masa
2009 27 Komedi Oyuncu 5.5 2,752
2009 27 Dram Oyuncu    
2008 26 Suç Oyuncu 6.4 1,339
2007 Animasyon Oyuncu 8.0 24,685

Otostopçu
2007 25 Aksiyon Oyuncu 5.6 36,795
2006 Talk-Show Oyuncu 4.5 652

John Tucker Ölmeli
2006 24 Komedi Oyuncu 5.8 72,315

Ölüm Oyunu
2006 24 Korku Oyuncu 5.1 27,302

Hız Tutkusu
2005 23 Aksiyon Oyuncu 4.1 4,029
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu
Yönetmen
7.7 63,341

Nip/Tuck 1
2003 Dram Oyuncu 7.7 49,232

Hedef Noktası
2002 20 Suç Oyuncu    

Kaçıklar Üniversitesi
2002 20 Komedi Oyuncu 6.4 94,424
1999 Suç Oyuncu 8.1 60,195
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018