Giriş Kayıt
Karl Bury

Karl Bury (47)


Oyuncu

Karl Bury, 19 Mart 1971 Toledo, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. (2001) Majestic (2001), (2006) Brotherhood (2006), (2008) Sugar (2008), (2007) Giderayak Kolları Sıvamak (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1971
Doğum Yeri: Toledo, Ohio, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Suç Oyuncu 6.7 14,154

Sahtekarlar
2009 38 Aksiyon Oyuncu 6.2 44,067

Zafer ve Gurur
2008 37 Suç Oyuncu 6.7 55,923
2008 37 Dram Oyuncu 7.2 4,190

Gecenin İki Yüzü
2007 36 Suç Oyuncu 6.9 77,230
2007 Aksiyon Oyuncu 6.8 353

Giderayak Kolları Sıvamak
2007 36 Dram Oyuncu 7.0 2,868
2006 Suç Oyuncu 7.8 6,301

Majestic
2001 30 Dram Oyuncu 6.9 48,244
2001 30 Dram Oyuncu 5.6 194
1998 27 Aksiyon Oyuncu 5.7 2,005
1997 26 Dram Oyuncu 5.0 337
Film Altyazıları
Rampage (12,741) Ready Player One (9,343) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (1,979) The Cured (1,952) Set It Up (997) Blockers (911) Den 12. mann (906) Journey's End (798) Black Panther (664)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,375) 12 Monkeys (3,069) La casa de papel (2,612) Into the Badlands (2,542) Legion (1,657) Fear the Walking Dead (1,447) The Expanse (1,326) Vikings (999) The Crossing (999) The 100 (950)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018