Giriş Kayıt
Karl Bury

Karl Bury (45)


Oyuncu

Karl Bury, 19 Mart 1971 Toledo, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. (2001) Majestic (2001), (2006) Brotherhood (2006), (2008) Sugar (2008), (2007) Giderayak Kolları Sıvamak (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1971
Doğum Yeri: Toledo, Ohio, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Suç Oyuncu 6.7 13,275

Sahtekarlar
2009 38 Aksiyon Oyuncu 6.2 42,236

Zafer ve Gurur
2008 37 Suç Oyuncu 6.7 54,058
2008 37 Dram Oyuncu 7.2 4,062

Gecenin İki Yüzü
2007 36 Suç Oyuncu 6.9 74,071
2007 Aksiyon Oyuncu 6.8 353

Giderayak Kolları Sıvamak
2007 36 Dram Oyuncu 7.0 2,868
2006 Suç Oyuncu 7.8 6,069

Majestic
2001 30 Dram Oyuncu 6.9 45,952
2001 30 Dram Oyuncu 5.6 194
1998 27 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,910
1997 26 Dram Oyuncu 5.0 337
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,523) Assassin's Creed (5,532) Passengers (4,149) Doctor Strange (3,871) Allied (2,737) Split (2,479) Arrival (2,250) Forushande (2,039) xXx: Return of Xander Cage (1,957) Moana (1,766)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,929) Taboo (4,331) Arrow (3,586) Vikings (3,547) Blindspot (3,013) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,985) Suits (2,676) Legion (2,622) Black Sails (2,379) Sherlock (2,065)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017