Giriş Kayıt
Tania Burton

Tania Burton


Animasyon, Editör

Tania Burton, animasyon, editör.

Diğer Bir İsmi: Tania M. Burton | Tania Mitman Burton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Demir Dev
1999 Animasyon Animasyon 8.0 140,612
1993 Animasyon Animasyon 4.2 118
1992 Animasyon Editorial Department 8.5 28,685

Hayal Dünyası
1992 Animasyon Animasyon 4.8 17,736
1990 Animasyon Animasyon 6.9 29,696

Küçük Denizkızı
1989 Animasyon Animasyon 7.6 189,029

Oliver ve Arkadaşları
1988 Animasyon Animasyon 6.7 35,676
1988 Macera Animasyon 7.0 679
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017