Giriş Kayıt
Tania Burton

Tania Burton


Animasyon, Editör

Tania Burton, animasyon, editör.

Diğer Bir İsmi: Tania M. Burton | Tania Mitman Burton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Demir Dev
1999 Animasyon Animasyon 8.0 139,281
1993 Animasyon Animasyon 4.2 118
1992 Animasyon Editorial Department 8.5 28,224

Hayal Dünyası
1992 Animasyon Animasyon 4.8 17,706
1990 Animasyon Animasyon 6.9 29,696

Küçük Denizkızı
1989 Animasyon Animasyon 7.6 186,944

Oliver ve Arkadaşları
1988 Animasyon Animasyon 6.7 35,256
1988 Macera Animasyon 7.0 679
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,570) Rick and Morty (4,750) The Strain (3,174) The Defenders (2,130) Preacher (2,030) Suits (1,815) The Last Ship (1,659) Mr. Mercedes (1,376) Fargo (1,151) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017