Giriş Kayıt
David Burton

David Burton (50)


Görsel Efekt

David Burton, 13 Kasım 1966 Farmington, Michigan, ABD doğumlu görsel efekt. Vahşiler (2012), Home Sweet Hell (2015), Freaky Deaky (2012), Bonnie & Clyde (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Kasım 1966
Doğum Yeri: Farmington, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Dave Burton
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 49 Komedi Görsel Efekt 5.4 11,233

Cin
2014 48 Gerilim Görsel Efekt 4.2 3,793
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 52,475

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 47 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 422,010
2013 47 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 415,912

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Görsel Efekt 8.1 65,298

G.I. Joe: Misilleme
2013 47 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 153,876

Muhteşem Yaratıklar
2013 47 Dram Görsel Efekt 6.2 72,814
2013 Biyografi Görsel Efekt 6.5 3,380
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 24,374

Vahşiler
2012 46 Suç Görsel Efekt 6.5 108,838

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 46 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 482,282
2012 46 Komedi Görsel Efekt 6.5 6,775

İyi Olan Kazansın
2012 46 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 156,268
2011 45 Macera Görsel Efekt 7.5 262,407

Şey
2011 45 Korku Görsel Efekt 6.2 101,634

Koruyucu
2011 45 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 56,299

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 45 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 305,439
2011 45 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 206,887

Aşkın Büyüsü
2011 45 Dram Görsel Efekt 6.9 99,641

Borsa: Para Asla Uyumaz
2010 44 Dram Görsel Efekt 6.2 88,054

Gece ve Gündüz
2010 44 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 156,838

Salgın
2010 44 Korku Görsel Efekt 6.5 97,638

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 44 Macera Görsel Efekt 6.5 329,207
2009 Komedi Görsel Efekt 8.5 157,188

Red Cliff II
2009 43 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 19,354

Ben, Robot
2004 38 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 419,697

Yeni Hayat
2000 34 Macera Görsel Efekt 7.7 426,195

Gizli Gerçek
2000 34 Dram Görsel Efekt 6.6 102,749
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017