Giriş Kayıt
David Burton

David Burton (51)


Görsel Efekt

David Burton, 13 Kasım 1966 Farmington, Michigan, ABD doğumlu görsel efekt. Vahşiler (2012), Home Sweet Hell (2015), Freaky Deaky (2012), Bonnie & Clyde (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Kasım 1966
Doğum Yeri: Farmington, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Dave Burton
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 49 Komedi Görsel Efekt 5.4 11,702

Cin
2014 48 Gerilim Görsel Efekt 4.2 3,793
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 53,031

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 47 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 426,375
2013 47 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 422,221

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Görsel Efekt 8.1 66,236

G.I. Joe: Misilleme
2013 47 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 155,552

Muhteşem Yaratıklar
2013 47 Dram Görsel Efekt 6.2 74,142
2013 Biyografi Görsel Efekt 6.5 3,380
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 24,916

Vahşiler
2012 46 Suç Görsel Efekt 6.5 109,910

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 46 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 488,328
2012 46 Komedi Görsel Efekt 6.5 6,775

İyi Olan Kazansın
2012 46 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 158,265
2011 45 Macera Görsel Efekt 7.5 266,239

Şey
2011 45 Korku Görsel Efekt 6.2 103,118

Koruyucu
2011 45 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 56,997

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 45 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 309,479
2011 45 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 209,004

Aşkın Büyüsü
2011 45 Dram Görsel Efekt 6.9 100,688

Borsa: Para Asla Uyumaz
2010 44 Dram Görsel Efekt 6.2 89,073

Gece ve Gündüz
2010 44 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 158,801

Salgın
2010 44 Korku Görsel Efekt 6.5 98,926

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 44 Macera Görsel Efekt 6.5 334,051
2009 Komedi Görsel Efekt 8.5 159,983

Red Cliff II
2009 43 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 19,354

Ben, Robot
2004 38 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 427,401

Yeni Hayat
2000 34 Macera Görsel Efekt 7.8 434,012

Gizli Gerçek
2000 34 Dram Görsel Efekt 6.6 104,156
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,084) Stronger (4,060) Dunkirk (3,037) Loving Vincent (1,891) American Made (1,617) It (1,582) Flatliners (1,570) Kingsman: The Golden Circle (1,443) Mother! (1,330) The Foreigner (748)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,979) Mr. Robot (6,574) Shameless (5,596) Game of Thrones (3,263) Manhunt: Unabomber (2,746) Peaky Blinders (2,655) Designated Survivor (1,483) Lucifer (1,331) The Big Bang Theory (1,272) Supernatural (1,162)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017