Giriş Kayıt
David Burton

David Burton (51)


Görsel Efekt

David Burton, 13 Kasım 1966 Farmington, Michigan, ABD doğumlu görsel efekt. Vahşiler (2012), Home Sweet Hell (2015), Freaky Deaky (2012), Bonnie & Clyde (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Kasım 1966
Doğum Yeri: Farmington, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Dave Burton
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 49 Komedi Görsel Efekt 5.4 12,307

Cin
2014 48 Gerilim Görsel Efekt 4.2 3,793
2013 Macera Görsel Efekt 7.4 54,054

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 47 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 435,078
2013 47 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 434,642

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Görsel Efekt 8.0 67,844

G.I. Joe: Misilleme
2013 47 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 159,087

Muhteşem Yaratıklar
2013 47 Dram Görsel Efekt 6.2 76,842
2013 Biyografi Görsel Efekt 6.5 3,380
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 25,870

Vahşiler
2012 46 Suç Görsel Efekt 6.5 112,154

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 46 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 503,363
2012 46 Komedi Görsel Efekt 6.5 6,775

İyi Olan Kazansın
2012 46 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 162,141
2011 45 Macera Görsel Efekt 7.5 274,247

Şey
2011 45 Korku Görsel Efekt 6.2 106,664

Koruyucu
2011 45 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 58,278

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 45 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 317,565
2011 45 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 213,009

Aşkın Büyüsü
2011 45 Dram Görsel Efekt 6.9 103,028

Borsa: Para Asla Uyumaz
2010 44 Dram Görsel Efekt 6.2 90,955

Gece ve Gündüz
2010 44 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 162,883

Salgın
2010 44 Korku Görsel Efekt 6.5 101,366

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 44 Macera Görsel Efekt 6.5 343,548
2009 Komedi Görsel Efekt 8.5 166,058

Red Cliff II
2009 43 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 19,354

Ben, Robot
2004 38 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 442,857

Yeni Hayat
2000 34 Macera Görsel Efekt 7.8 450,162

Gizli Gerçek
2000 34 Dram Görsel Efekt 6.6 106,713
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018