Giriş Kayıt
James Burrows

James Burrows (76)


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu, Senarist

James Edward Burrows, 30 Aralık 1940 Los Angeles, California, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, oyuncu, senarist. Sıkı Dostlar (1994), Frasier (1993), 3rd Rock from the Sun (1996), Cheers 1 (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Edward Burrows
Doğum Tarihi: 30 Aralık 1940
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jim Burrows
Takma İsmi: Jimmy
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.7 3,061
2016 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.5 1,622
2013 Komedi Yönetmen 6.3 1,891
2013 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.0 4,950
2012 Komedi Yönetmen 6.3 3,674
2011 Komedi Yönetmen 6.7 77,603
2010 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.7 479
2010 Komedi Yapımcı
Yönetmen
   
2010 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.4 18,948
2009 Komedi Yönetmen 4.5 399
2008 Komedi Yapımcı
Yönetmen
   
2007 Komedi Yönetmen 8.3 572,043
2006 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.8 4,214
2005 Komedi Oyuncu 8.1 4,979

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Yönetmen 7.1 209,148
2002 62 Komedi Yönetmen    

Will & Grace 1
1998 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.2 39,549
1997 Komedi Yönetmen 6.3 24,719
1997 Komedi Yönetmen    
1996 Komedi Yönetmen 7.8 40,116
1996 Komedi Yönetmen 5.4 56
1995 Komedi Yönetmen 6.2 2,634
1995 Komedi Yönetmen 7.9 11,194

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Yönetmen 9.0 540,204
1993 Komedi Yönetmen 8.0 59,112
1990 Komedi Yönetmen 5.4 34

Cheers 1
1982 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.8 37,295

Batının En iyisi
1982 Komedi Yönetmen    
1978 Komedi Yönetmen 7.7 8,705
1976 Komedi Yönetmen 6.9 4,503
1974 Komedi Yönetmen 6.8 1,529
1970 Komedi Yönetmen 8.2 5,117
1954 Aksiyon 8.6 1,158
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017