Giriş Kayıt
James Burrows

James Burrows (76)


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

James Edward Burrows, 30 Aralık 1940 Los Angeles, California, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, oyuncu. Sıkı Dostlar (1994), Frasier (1993), 3rd Rock from the Sun (1996), Cheers 1 (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Edward Burrows
Doğum Tarihi: 30 Aralık 1940
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jim Burrows
Takma İsmi: Jimmy
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.5 1,742
2016 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.4 1,517
2013 Komedi Yönetmen 6.3 1,891
2013 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.0 4,772
2012 Komedi Yönetmen 6.3 3,674
2011 Komedi Yönetmen 6.8 74,685
2010 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.7 479
2010 Komedi Yapımcı
Yönetmen
   
2010 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.4 18,333
2009 Komedi Yönetmen 4.5 399
2008 Komedi Yapımcı
Yönetmen
   
2007 Komedi Yönetmen 8.3 552,131
2006 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.8 4,214
2005 Komedi Oyuncu 8.1 4,702

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Yönetmen 7.1 203,870
2002 62 Komedi Yönetmen    

Will & Grace 1
1998 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.2 38,022
1997 Komedi Yönetmen 6.3 24,098
1997 Komedi Yönetmen    
1996 Komedi Yönetmen 7.8 39,319
1996 Komedi Yönetmen 5.4 56
1995 Komedi Yönetmen 6.2 2,529
1995 Komedi Yönetmen 7.9 10,952

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Yönetmen 9.0 509,146
1993 Komedi Yönetmen 8.0 57,222
1990 Komedi Yönetmen 5.4 34

Cheers 1
1982 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.8 35,888

Batının En iyisi
1982 Komedi Yönetmen    
1978 Komedi Yönetmen 7.8 8,292
1978 Komedi Yönetmen    
1976 Komedi Yönetmen 6.9 4,266
1970 Komedi Yönetmen 8.2 4,708
1954 Aksiyon 8.6 1,096
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017