Giriş Kayıt
James Burrows

James Burrows (77)


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

James Edward Burrows, 30 Aralık 1940 Los Angeles, California, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, oyuncu. Sıkı Dostlar (1994), Frasier (1993), 3rd Rock from the Sun (1996), Will & Grace 1 (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Edward Burrows
Doğum Tarihi: 30 Aralık 1940
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jim Burrows
Takma İsmi: Jimmy
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen 6.5 4,891
2017 Komedi Yönetmen 6.5 1,806
2016 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.8 3,885
2016 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.4 1,652
2013 Komedi Yönetmen 6.3 1,891
2013 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.0 4,950
2012 Komedi Yönetmen 6.3 3,674
2011 Komedi Yönetmen 6.7 79,590
2010 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.7 479
2010 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.8 5,331
2010 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.4 19,508
2009 Komedi Yönetmen 4.5 399
2008 Komedi Yapımcı
Yönetmen
   
2007 Komedi Yönetmen 8.3 589,739
2006 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.8 4,286
2005 Komedi Oyuncu 8.1 4,979

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Yönetmen 7.1 213,907
2002 62 Komedi Yönetmen    

Will & Grace 1
1998 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.2 42,895
1997 Komedi Yönetmen 6.3 25,276
1997 Komedi Yönetmen    
1996 Komedi Yönetmen 7.8 40,989
1996 Komedi Yönetmen 5.4 56
1995 Komedi Yönetmen 6.2 2,634
1995 Komedi Yönetmen 7.9 11,422

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Yönetmen 8.9 570,722
1993 Komedi Yönetmen 8.0 60,955
1990 Komedi Yönetmen 5.4 34

Cheers 1
1982 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.8 38,800

Batının En iyisi
1982 Komedi Yönetmen    
1978 Komedi Yönetmen 7.7 9,106
1976 Komedi Yönetmen 6.9 4,727
1974 Komedi Yönetmen 6.7 1,556
1970 Komedi Yönetmen 8.2 5,326
1954 Aksiyon 8.6 1,227
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018