Giriş Kayıt
James Burrows

James Burrows (77)


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu, Senarist

James Edward Burrows, 30 Aralık 1940 Los Angeles, California, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, oyuncu, senarist. Sıkı Dostlar (1994), Frasier (1993), 3rd Rock from the Sun (1996), Will & Grace 1 (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Edward Burrows
Doğum Tarihi: 30 Aralık 1940
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jim Burrows
Takma İsmi: Jimmy
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen 6.7 6,452
2017 Komedi Yönetmen 6.5 2,184
2016 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.8 4,591
2016 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.5 1,742
2013 Komedi Yönetmen 6.3 1,891
2013 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.0 4,950
2012 Komedi Yönetmen 6.3 3,674
2011 Komedi Yönetmen 6.7 80,917
2010 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.7 479
2010 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.8 5,331
2010 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.4 19,916
2009 Komedi Yönetmen 4.5 399
2008 Komedi Yapımcı
Yönetmen
   
2007 Komedi Yönetmen 8.3 601,364
2006 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.8 4,286
2005 Komedi Oyuncu 8.1 4,979

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Yönetmen 7.1 216,819
2002 62 Komedi Yönetmen    

Will & Grace 1
1998 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.2 44,513
1997 Komedi Yönetmen 6.3 25,596
1997 Komedi Yönetmen    
1996 Komedi Yönetmen 7.8 41,611
1996 Komedi Yönetmen 5.4 56
1995 Komedi Yönetmen 6.2 2,634
1995 Komedi Yönetmen 7.9 11,547

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Yönetmen 8.9 592,495
1993 Komedi Yönetmen 8.0 62,485
1990 Komedi Yönetmen 5.4 34

Cheers 1
1982 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.8 39,743

Batının En iyisi
1982 Komedi Yönetmen    
1978 Komedi Yönetmen 7.7 9,369
1976 Komedi Yönetmen 6.9 4,859
1974 Komedi Yönetmen 6.7 1,556
1970 Komedi Yönetmen 8.2 5,484
1954 Aksiyon 8.6 1,302
Dizi Altyazıları
Westworld (18,940) La casa de papel (4,367) Supernatural (3,596) Into the Badlands (2,634) Krypton (2,461) Gotham (2,404) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) The Big Bang Theory (2,019) The 100 (1,883) Legion (1,878)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018