Giriş Kayıt
James Burrows

James Burrows (76)


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu, Senarist

James Edward Burrows, 30 Aralık 1940 Los Angeles, California, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, oyuncu, senarist. Sıkı Dostlar (1994), Frasier (1993), 3rd Rock from the Sun (1996), Cheers 1 (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Edward Burrows
Doğum Tarihi: 30 Aralık 1940
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jim Burrows
Takma İsmi: Jimmy
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.7 2,402
2016 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.4 1,571
2013 Komedi Yönetmen 6.3 1,891
2013 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.0 4,940
2012 Komedi Yönetmen 6.3 3,674
2011 Komedi Yönetmen 6.8 75,797
2010 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.7 479
2010 Komedi Yapımcı
Yönetmen
   
2010 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.4 18,574
2009 Komedi Yönetmen 4.5 399
2008 Komedi Yapımcı
Yönetmen
   
2007 Komedi Yönetmen 8.3 559,533
2006 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.8 4,214
2005 Komedi Oyuncu 8.1 4,702

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Yönetmen 7.1 205,982
2002 62 Komedi Yönetmen    

Will & Grace 1
1998 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.2 38,616
1997 Komedi Yönetmen 6.3 24,352
1997 Komedi Yönetmen    
1996 Komedi Yönetmen 7.8 39,658
1996 Komedi Yönetmen 5.4 56
1995 Komedi Yönetmen 6.2 2,565
1995 Komedi Yönetmen 7.9 11,021

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Yönetmen 9.0 520,378
1993 Komedi Yönetmen 8.0 57,874
1990 Komedi Yönetmen 5.4 34

Cheers 1
1982 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.8 36,327

Batının En iyisi
1982 Komedi Yönetmen    
1978 Komedi Yönetmen 7.7 8,442
1976 Komedi Yönetmen 6.9 4,340
1974 Komedi Yönetmen 6.7 1,460
1970 Komedi Yönetmen 8.2 4,958
1954 Aksiyon 8.6 1,129
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,046) Live by Night (6,916) Hidden Figures (5,627) Rogue One (5,051) Split (4,701) Paterson (3,979) Assassin's Creed (3,946) Patriots Day (3,791) Allied (3,446) Passengers (1,573)
Dizi Altyazıları
Legion (9,245) Arrow (5,501) The 100 (3,540) The Flash (3,365) The Expanse (3,110) Colony (2,511) Designated Survivor (2,502) The Last Kingdom (1,980) Vikings (1,943) The Originals (1,896)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017