Giriş Kayıt
Everett Burrell

Everett Burrell (51)


Görsel Efekt, Makyaj, Özel Efekt, Oyuncu

Everett Burrell, 17 Temmuz 1965 Hemet, California, ABD doğumlu görsel efekt, makyaj, Özel efekt, oyuncu. Pan'ın Labirenti (2006), Korkunç Bir Film 2 (2001), Günahkar (2001), Hesaplaşma Zamanı (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Temmuz 1965
Doğum Yeri: Hemet, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Everett Burrel | Everitt Burrel
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Görsel Efekt    
2016 51 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 16,412
2014 49 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 320,711

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 48 Macera Görsel Efekt 7.3 244,495

Hesaplaşma Zamanı
2013 48 Komedi Görsel Efekt 6.4 48,031

Sıcak Kalpler
2013 48 Komedi Görsel Efekt 6.9 190,138

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 48 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 169,773
2012 47 Macera Görsel Efekt 7.0 468,654
2011 46 Belgesel Oyuncu    

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 46 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 157,378
2010 45 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.4 114
2008 43 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 109,590

Öldüren Sis
2007 42 Korku Görsel Efekt 7.2 227,952

Pan'ın Labirenti
2006 41 Dram Görsel Efekt 8.2 485,928

Jerome'un Planı
2006 41 Komedi Görsel Efekt 6.3 14,978

Günah Şehri
2005 40 Suç Görsel Efekt 8.0 675,042

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 40 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 21,236
2004 39 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 137,146
2004 39 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 250,740

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 39 Dram Görsel Efekt 7.1 183,069
2003 38 Gerilim Görsel Efekt 5.8 91,451

Muhteşem Kahramanlar
2003 38 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 144,391
2003 38 Korku Görsel Efekt 6.1 2,442
2003 38 Komedi Görsel Efekt 6.2 4,203
2002 37 Komedi Çeşitli    

Rose Red Konağı
2002 Korku Görsel Efekt 6.7 16,668

Günahkar
2001 36 Suç Görsel Efekt 7.3 61,774

Adalet Birliği
2001 Animasyon Görsel Efekt 8.6 28,627

Korkunç Bir Film 2
2001 36 Komedi Görsel Efekt 5.3 123,003
2001 36 Dram Görsel Efekt 5.9 752

Zindan Ve Ejderha
2000 35 Macera Görsel Efekt 3.7 27,974
2000 Macera Görsel Efekt    
2000 35 Korku Görsel Efekt 3.9 2,277

Gemide Terör
2000 35 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 284
1999 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 7.6 1,579

Bıçağın İki Yüzü
1998 33 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 197,484
1998 Dram Görsel Efekt 7.1 59,150
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 1,152

Ölümcül Dövüş 2
1997 32 Aksiyon Görsel Efekt 3.7 37,388

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 30 Komedi Özel Efekt
Görsel Efekt
5.8 31,265

Güç savasçilari
1995 30 Aksiyon Özel Efekt
Makyaj
5.1 19,749
1995 Dram Makyaj 5.9 4,250

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 33,342

Ah Paris
1995 30 Komedi Özel Efekt 6.4 9,531

Herkül
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 21,932
1995 30 Macera Özel Efekt 5.8 2,673
1994 Aksiyon Makyaj
Görsel Efekt
8.2 23,077
1994 29 Aksiyon Özel Efekt 3.9 3,509
1993 28 Korku Makyaj
Özel Efekt
5.7 4,128

Salaklar Prensi Robin Hood
1993 28 Macera Makyaj 6.7 93,697

Hayatı Emen Karanlık
1993 28 Korku Makyaj 5.9 12,019
1993 28 Komedi Makyaj 3.0 377

Batman Dönüyor
1992 27 Aksiyon Makyaj 7.0 222,499
1990 25 Korku Makyaj 6.9 31,620
1990 Fantastik Makyaj    

Ölümün Gözleri
1990 25 Korku Makyaj 6.1 4,370

Zafer
1989 24 Dram Makyaj 7.9 104,197
1989 24 Dram Makyaj 5.5 2,892

Denizin Dehşeti
1989 24 Aksiyon Özel Efekt 5.2 7,304
1989 24 Macera Makyaj 6.9 87,484
1988 23 Dram Makyaj 6.2 7,932

Manyak 2
1988 23 Aksiyon Makyaj 6.5 9,903
1987 22 Aksiyon Makyaj 7.0 12,815

Kayıp Gençler
1987 22 Komedi Makyaj 7.2 96,191
1987 22 Komedi Makyaj 5.9 24,943

Korku Şovu 2
1987 22 Komedi Makyaj 6.0 16,364

Elm Sokağında Kabus 3 : Rüya Savaşçıları
1987 22 Korku Çeşitli 6.6 52,065

Yaratığın Dönüşü
1986 21 Aksiyon Makyaj 8.4 506,600
1986 21 Komedi Makyaj 5.7 4,339
1986 21 Komedi Makyaj 5.8 3,624

Marslı İstilacılar
1986 21 Korku Makyaj
Animasyon
5.5 5,292
1986 21 Aksiyon Makyaj 4.4 1,315
1986 21 Fantastik Özel Efekt 4.3 7,254

Çalınmış Ruhlar
1985 20 Korku Makyaj 7.2 41,861
1985 20 Komedi Makyaj 4.4 1,020

Ölülerin Günü
1985 20 Aksiyon Makyaj
Oyuncu
7.2 50,978
1985 20 Aksiyon Makyaj 6.2 3,428

Küçük Canavarlar
1984 19 Komedi Özel Efekt 4.0 5,942

Gizli Güçler
1984 19 Bilim-Kurgu Özel Efekt 3.9 1,248
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017