Giriş Kayıt
Everett Burrell

Everett Burrell (51)


Görsel Efekt, Makyaj, Özel Efekt, Oyuncu

Everett Burrell, 17 Temmuz 1965 Hemet, California, ABD doğumlu görsel efekt, makyaj, Özel efekt, oyuncu. Pan'ın Labirenti (2006), Korkunç Bir Film 2 (2001), Günahkar (2001), Hesaplaşma Zamanı (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Temmuz 1965
Doğum Yeri: Hemet, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Everett Burrel | Everitt Burrel
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Görsel Efekt    
2016 51 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 28,964
2014 49 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 330,455

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 48 Macera Görsel Efekt 7.3 248,897

Hesaplaşma Zamanı
2013 48 Komedi Görsel Efekt 6.4 48,901

Sıcak Kalpler
2013 48 Komedi Görsel Efekt 6.9 193,001

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 48 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 172,220
2012 47 Macera Görsel Efekt 7.0 477,135
2011 46 Belgesel Oyuncu    

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 46 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 158,786
2010 45 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.4 114
2008 43 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 110,581

Öldüren Sis
2007 42 Korku Görsel Efekt 7.2 232,158

Pan'ın Labirenti
2006 41 Dram Görsel Efekt 8.2 496,462

Jerome'un Planı
2006 41 Komedi Görsel Efekt 6.3 14,978

Günah Şehri
2005 40 Suç Görsel Efekt 8.0 683,153

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 40 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 21,783
2004 39 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 139,731
2004 39 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 254,788

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 39 Dram Görsel Efekt 7.2 186,339
2003 38 Gerilim Görsel Efekt 5.8 92,634

Muhteşem Kahramanlar
2003 38 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 145,940
2003 38 Korku Görsel Efekt 6.1 2,442
2003 38 Komedi Görsel Efekt 6.2 4,203
2002 37 Komedi Çeşitli    

Rose Red Konağı
2002 Korku Görsel Efekt 6.7 16,668

Günahkar
2001 36 Suç Görsel Efekt 7.3 63,779

Adalet Birliği
2001 Animasyon Görsel Efekt 8.6 29,643

Korkunç Bir Film 2
2001 36 Komedi Görsel Efekt 5.3 124,964
2001 36 Dram Görsel Efekt 5.9 752

Zindan Ve Ejderha
2000 35 Macera Görsel Efekt 3.6 28,207
2000 Macera Görsel Efekt    
2000 35 Korku Görsel Efekt 3.9 2,277

Gemide Terör
2000 35 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 284
1999 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 7.6 1,579

Bıçağın İki Yüzü
1998 33 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 201,233
1998 Dram Görsel Efekt 7.1 60,189
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 1,197

Ölümcül Dövüş 2
1997 32 Aksiyon Görsel Efekt 3.7 38,003

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 30 Komedi Özel Efekt
Görsel Efekt
5.8 31,815

Güç savasçilari
1995 30 Aksiyon Özel Efekt
Makyaj
5.1 20,902
1995 Dram Makyaj 5.9 4,250

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 33,878

Ah Paris
1995 30 Komedi Özel Efekt 6.4 9,531

Herkül
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 22,276
1995 30 Macera Özel Efekt 5.8 2,673
1994 Aksiyon Makyaj
Görsel Efekt
8.2 23,388
1994 29 Aksiyon Özel Efekt 3.9 3,509
1993 28 Korku Makyaj
Özel Efekt
5.7 4,128

Salaklar Prensi Robin Hood
1993 28 Macera Makyaj 6.7 95,419

Hayatı Emen Karanlık
1993 28 Korku Makyaj 5.9 12,019
1993 28 Komedi Makyaj 3.0 377

Batman Dönüyor
1992 27 Aksiyon Makyaj 7.0 226,222
1990 25 Korku Makyaj 6.9 32,220
1990 Fantastik Makyaj    

Ölümün Gözleri
1990 25 Korku Makyaj 6.1 4,370

Zafer
1989 24 Dram Makyaj 7.9 105,434
1989 24 Dram Makyaj 5.5 2,892

Denizin Dehşeti
1989 24 Aksiyon Özel Efekt 5.2 7,316
1989 24 Macera Makyaj 6.9 88,885
1988 23 Dram Makyaj 6.2 7,932

Manyak 2
1988 23 Aksiyon Makyaj 6.5 9,903
1987 22 Aksiyon Makyaj 7.0 13,185

Kayıp Gençler
1987 22 Komedi Makyaj 7.2 97,643
1987 22 Komedi Makyaj 5.9 25,441

Korku Şovu 2
1987 22 Komedi Makyaj 6.0 16,364

Elm Sokağında Kabus 3 : Rüya Savaşçıları
1987 22 Korku Çeşitli 6.6 53,177

Yaratığın Dönüşü
1986 21 Aksiyon Makyaj 8.4 518,618
1986 21 Komedi Makyaj 5.7 4,339
1986 21 Komedi Makyaj 5.8 3,624

Marslı İstilacılar
1986 21 Korku Makyaj
Animasyon
5.5 5,292
1986 21 Aksiyon Makyaj 4.4 1,365
1986 21 Fantastik Özel Efekt 4.3 7,349

Çalınmış Ruhlar
1985 20 Korku Makyaj 7.2 42,719
1985 20 Komedi Makyaj 4.4 1,020

Ölülerin Günü
1985 20 Aksiyon Makyaj
Oyuncu
7.2 51,986
1985 20 Aksiyon Makyaj 6.2 3,428

Küçük Canavarlar
1984 19 Komedi Özel Efekt 4.0 5,942

Gizli Güçler
1984 19 Bilim-Kurgu Özel Efekt 3.9 1,248
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017