Giriş Kayıt
Everett Burrell

Everett Burrell (52)


Görsel Efekt, Makyaj, Özel Efekt

Everett Burrell, 17 Temmuz 1965 Hemet, California, ABD doğumlu görsel efekt, makyaj, Özel efekt. Pan'ın Labirenti (2006), Korkunç Bir Film 2 (2001), Günahkar (2001), Hesaplaşma Zamanı (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Temmuz 1965
Doğum Yeri: Hemet, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Everett Burrel | Everitt Burrel
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Bilim-Kurgu Görsel Efekt    
2016 51 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 41,764
2014 49 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 345,382

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 48 Macera Görsel Efekt 7.3 257,093

Hesaplaşma Zamanı
2013 48 Komedi Görsel Efekt 6.4 50,516

Sıcak Kalpler
2013 48 Komedi Görsel Efekt 6.9 197,839

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 48 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 176,919
2012 47 Macera Görsel Efekt 7.0 507,255
2011 46 Belgesel Oyuncu    

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 46 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 161,238
2010 45 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.4 114
2008 43 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 112,847

Öldüren Sis
2007 42 Korku Görsel Efekt 7.2 241,886

Pan'ın Labirenti
2006 41 Dram Görsel Efekt 8.2 517,138

Jerome'un Planı
2006 41 Komedi Görsel Efekt 6.3 14,978

Günah Şehri
2005 40 Suç Görsel Efekt 8.0 692,410

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 40 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 22,936
2004 39 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 144,699
2004 39 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 263,591

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 39 Dram Görsel Efekt 7.2 189,931
2003 38 Gerilim Görsel Efekt 5.8 95,037

Muhteşem Kahramanlar
2003 38 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 149,547
2003 38 Korku Görsel Efekt 6.0 2,555
2003 38 Komedi Görsel Efekt 6.2 4,203
2002 37 Komedi Çeşitli    

Rose Red Konağı
2002 Korku Görsel Efekt 6.7 16,668

Günahkar
2001 36 Suç Görsel Efekt 7.3 66,224

Korkunç Bir Film 2
2001 36 Komedi Görsel Efekt 5.3 129,095

Adalet Birliği
2001 Animasyon Görsel Efekt 8.6 31,788
2001 36 Dram Görsel Efekt 5.9 752

Zindan Ve Ejderha
2000 35 Macera Görsel Efekt 3.7 28,744
2000 Macera Görsel Efekt    
2000 35 Korku Görsel Efekt 3.9 2,277

Gemide Terör
2000 35 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 284
1999 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 7.6 1,716

Bıçağın İki Yüzü
1998 33 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 208,624
1998 Dram Görsel Efekt 7.1 62,537
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 1,280

Ölümcül Dövüş 2
1997 32 Aksiyon Görsel Efekt 3.7 39,144

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 30 Komedi Özel Efekt
Görsel Efekt
5.8 32,855

Güç savasçilari
1995 30 Aksiyon Özel Efekt
Makyaj
5.1 21,799
1995 Dram Makyaj 5.9 4,250

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 35,206

Ah Paris
1995 30 Komedi Özel Efekt 6.4 9,531

Herkül: Efsanevi Seyahatler
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 23,183
1995 30 Macera Özel Efekt 5.8 2,673
1994 Aksiyon Makyaj
Görsel Efekt
8.2 24,044
1994 29 Aksiyon Özel Efekt 3.9 3,803
1993 28 Korku Makyaj
Özel Efekt
5.7 4,128

Salaklar Prensi Robin Hood
1993 28 Macera Makyaj 6.7 99,045

Hayatı Emen Karanlık
1993 28 Korku Makyaj 5.9 12,964
1993 28 Komedi Makyaj 3.0 377

Batman Dönüyor
1992 27 Aksiyon Makyaj 7.0 234,126

Ölümün Gözleri
1990 25 Korku Makyaj 6.1 4,780
1990 25 Korku Makyaj 6.9 33,471
1990 Fantastik Makyaj    

Zafer
1989 24 Dram Makyaj 7.9 107,821
1989 24 Dram Makyaj 5.5 3,063

Denizin Dehşeti
1989 24 Aksiyon Özel Efekt 5.2 7,577
1989 24 Macera Makyaj 6.9 91,499
1988 23 Dram Makyaj 6.2 8,585

Manyak 2
1988 23 Aksiyon Makyaj 6.5 10,389
1987 22 Aksiyon Makyaj 7.0 14,020

Kayıp Gençler
1987 22 Komedi Makyaj 7.3 101,746
1987 22 Komedi Makyaj 5.9 26,389

Korku Şovu 2
1987 22 Komedi Makyaj 6.0 17,756

Elm Sokağında Kabus 3 : Rüya Savaşçıları
1987 22 Aksiyon Çeşitli 6.6 56,434

Yaratığın Dönüşü
1986 21 Aksiyon Makyaj 8.4 545,711
1986 21 Korku Makyaj 5.7 1,116
1986 21 Komedi Makyaj 5.8 4,669
1986 21 Komedi Makyaj 5.8 3,624

Marslı İstilacılar
1986 21 Korku Makyaj
Animasyon
5.5 5,874
1986 21 Aksiyon Makyaj 4.4 1,365
1986 21 Fantastik Özel Efekt 4.4 7,636

Çalınmış Ruhlar
1985 20 Korku Makyaj 7.2 44,891
1985 20 Komedi Makyaj 4.4 1,020

Ölülerin Günü
1985 20 Aksiyon Makyaj
Oyuncu
7.2 53,971
1984 19 Aksiyon Makyaj 6.1 4,283

Küçük Canavarlar
1984 19 Komedi Özel Efekt 4.0 6,459

Gizli Güçler
1984 19 Fantastik Özel Efekt 4.1 1,410
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,815) Dunkirk (4,196) Stronger (3,413) It (2,364) American Made (1,658) Mother! (1,639) Loving Vincent (1,603) Kingsman: The Golden Circle (1,500) Flatliners (749) The Foreigner (725)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,530) Shameless (6,439) Mr. Robot (5,949) Game of Thrones (3,590) Peaky Blinders (2,469) Manhunt: Unabomber (2,405) Lucifer (1,904) Designated Survivor (1,755) Supernatural (1,482) The Big Bang Theory (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017