Giriş Kayıt
Sarah Burns

Sarah Burns


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Sarah Burns, kostüm tasarımcısı, kostümcü. Absolutely Fabulous (1992), The Vicar of Dibley (1994), A Bit of Fry and Laurie (1987), Ruh Tuzağı (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 111
2013 Komedi Kostüm Tasarımcısı 8.0 179
2007 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.4 323
2006 Komedi Kostüm Tasarımcısı    

Ruh Tuzağı
2005 Korku Kostüm Tasarımcısı 4.5 1,128
2005 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.7 867
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.6 180
2000 Dram Kostüm Tasarımcısı    
1999 Komedi Kostüm Tasarımcısı 8.2 493
1995 Komedi Kostüm Tasarımcısı    
1994 Komedi Kostüm Tasarımcısı 8.0 8,607
1994 Suç Kostüm Bölümü 6.4 1,881
1992 Komedi Kostüm Tasarımcısı 8.2 14,833

Siyahlı Kadın
1989 Korku Kostüm Bölümü    
1987 Komedi Kostüm Tasarımcısı 8.4 6,697
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,709) Live by Night (6,079) Hidden Figures (5,458) Rogue One (4,894) Split (4,591) Paterson (3,812) Assassin's Creed (3,765) Patriots Day (3,579) Allied (3,264) Passengers (1,519)
Dizi Altyazıları
Legion (9,073) Arrow (5,377) The Flash (3,285) The 100 (3,277) The Expanse (3,013) Colony (2,393) Designated Survivor (2,133) Vikings (1,858) The Last Kingdom (1,721) The Originals (1,694)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017