Giriş Kayıt
Edmund Burns

Edmund Burns (77)


Oyuncu

Edmund Burns, 26 Eylül 1892 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. (1934) Bir Gecede Oldu (1934), (1919) Male and Female (1919), (1933) Female (1933), (1932) The Death Kiss (1932) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Eylül 1892
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Eddie Burns | Edward J. Burns | Edward Burns | Ed
Burcu: Terazi
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1936 44 Suç Oyuncu 5.8 191
1936 44 Dram Oyuncu 6.6 45

Kleopatra
1934 42 Biyografi Oyuncu 6.9 2,670
1934 42 Komedi Oyuncu 6.8 667
1934 42 Müzik Oyuncu 6.0 393

Bir Gecede Oldu
1934 42 Komedi Oyuncu 8.2 72,168
1933 41 Komedi Oyuncu 6.8 1,199
1932 40 Komedi Oyuncu 6.1 688
1932 40 Dram Oyuncu 7.1 580
1931 39 Romantik Oyuncu 5.7 99
1927 35 Gizem Oyuncu 5.0 7

İstanbullu Bakire
1920 28 Dram Oyuncu 5.6 14
1919 27 Macera Oyuncu 8.0 1,359

Bir Ulusun Doğuşu
1915 23 Dram Oyuncu 6.7 18,444
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017