Giriş Kayıt
Tam Dean Burn

Tam Dean Burn


Oyuncu

Tam Dean Burn, Leith, Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Longford (2006), Miss Julie (1999), (2011) Yeryüzündeki Son Aşk (2011), (1983) Yerel Kahraman (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Leith, Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 7.7 54
2015 Dram Oyuncu 7.4 14,264
2012 Suç Oyuncu 4.3 6
2012 Dram Oyuncu 6.4 1,165

Savaş Atı
2011 Dram Oyuncu 7.2 126,407

Yeryüzündeki Son Aşk
2011 Dram Oyuncu 7.1 47,061
2011 Korku Oyuncu 6.7 1,742
2007 Komedi Oyuncu    
2006 Biyografi Oyuncu 7.7 2,434

Tutku Nehri
2003 Suç Oyuncu 6.5 11,618
2002 Suç Oyuncu 6.2 2,681
1999 Dram Oyuncu 6.3 1,088
1999 Dram Oyuncu 6.4 1,302

Asit Evi
1998 Komedi Oyuncu 6.3 6,056

Süperstar
1996 Dram Oyuncu 5.9 1,204
1988 Dram Oyuncu    
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,200
1983 Suç Oyuncu 7.2 980

Yerel Kahraman
1983 Komedi Oyuncu 7.5 16,708
Dizi Altyazıları
Vikings (13,913) Supernatural (5,957) Mr. Robot (5,483) The Big Bang Theory (4,716) Gotham (3,703) Game of Thrones (3,547) Arrow (2,711) The Flash (2,558) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,481) Shameless (2,472)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017