Giriş Kayıt
Tam Dean Burn

Tam Dean Burn


Oyuncu

Tam Dean Burn, Leith, Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Longford (2006), Miss Julie (1999), Wedding Belles (2007), (2011) Yeryüzündeki Son Aşk (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Leith, Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 7.7 54
2015 Dram Oyuncu 7.4 15,166
2012 Suç Oyuncu 4.3 6
2012 Dram Oyuncu 6.4 1,165

Savaş Atı
2011 Dram Oyuncu 7.2 129,402

Yeryüzündeki Son Aşk
2011 Dram Oyuncu 7.1 48,291
2011 Korku Oyuncu 6.7 1,742
2007 Komedi Oyuncu 7.2 510
2006 Biyografi Oyuncu 7.7 2,434

Tutku Nehri
2003 Suç Oyuncu 6.5 11,618
2002 Suç Oyuncu 6.2 2,681
1999 Dram Oyuncu 6.3 1,088
1999 Dram Oyuncu 6.4 1,302

Asit Evi
1998 Komedi Oyuncu 6.3 6,056

Süperstar
1996 Dram Oyuncu 5.9 1,204
1988 Dram Oyuncu    
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,277
1983 Suç Oyuncu 7.2 1,017

Yerel Kahraman
1983 Komedi Oyuncu 7.5 17,634
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,064) Den of Thieves (2,944) Maze Runner: The Death Cure (2,723) Winchester (2,466) Hostiles (2,237) 12 Strong (1,782) A martfüi rém (1,662) The Commuter (1,315) Bleeding Steel (1,194) Submergence (1,177)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,272) Supernatural (4,608) The Big Bang Theory (3,259) Gotham (2,762) The Terror (2,725) Arrow (2,295) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,257) The Flash (1,914) Krypton (1,660) Legion (1,643)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018