Giriş Kayıt
Tam Dean Burn

Tam Dean Burn


Oyuncu

Tam Dean Burn, Leith, Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Miss Julie (1999), (2011) Yeryüzündeki Son Aşk (2011), (1983) Yerel Kahraman (1983), (1998) Asit Evi (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Leith, Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 7.4 10,851
2012 Suç Oyuncu 4.3 6
2012 Dram Oyuncu 6.4 1,085

Savaş Atı
2011 Dram Oyuncu 7.2 120,768

Yeryüzündeki Son Aşk
2011 Dram Oyuncu 7.1 44,344
2011 Korku Oyuncu 6.7 1,742
2007 Komedi Oyuncu    
2006 Biyografi Oyuncu    

Tutku Nehri
2003 Suç Oyuncu 6.5 11,618
2002 Suç Oyuncu 6.2 2,681
1999 Dram Oyuncu 6.3 1,088
1999 Dram Oyuncu 6.4 1,302

Asit Evi
1998 Komedi Oyuncu 6.3 6,056

Süperstar
1996 Dram Oyuncu 5.9 1,204
1988 Dram Oyuncu    
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,045
1983 Suç Oyuncu 7.3 863

Yerel Kahraman
1983 Komedi Oyuncu 7.5 16,155
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,904) The Flash (8,834) Legion (8,725) Arrow (6,357) The 100 (4,203) Vikings (4,052) Black Sails (4,023) Taboo (4,010) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,945) Suits (3,551)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017