Giriş Kayıt
Robert Burks

Robert Burks (58)


Görüntü Yönetmeni, Özel Efekt, Editör

Leslie Robert Burks, 04 Temmuz 1909 Chino, California, ABD doğumlu görüntü yönetmeni, Özel efekt, editör. Arka Pencere (1954), Ölüm Korkusu (1958), Gizli Teşkilat (1959), Kuşlar (1963) gibi yapımlarla biliniyor.13 Mayıs 1968 tarihinde (58 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Leslie Robert Burks
Doğum Tarihi: 04 Temmuz 1909
Ölüm Tarihi: 13 Mayıs 1968
Doğum Yeri: Chino, California, ABD
Diğer Bir İsmi: L. Robert Burks
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1967 58 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.4 972

Sevgili Arkadaşım
1965 56 Dram Görüntü Yönetmeni 8.0 5,680

Hırsız Kız
1964 55 Dram Görüntü Yönetmeni 7.2 35,899

Kuşlar
1963 54 Korku Görüntü Yönetmeni 7.7 137,253
1962 53 Müzikal Görüntü Yönetmeni 7.7 13,531
1961 52 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.1 741
1960 51 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.8 735

Gizli Teşkilat
1959 50 Macera Görüntü Yönetmeni 8.4 234,145

Ölüm Korkusu
1958 49 Gizem Görüntü Yönetmeni 8.4 269,374

Siyah Orkide
1958 49 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 622

Atlantik Fatihi
1957 48 Macera Görüntü Yönetmeni 7.2 5,670

Lekeli Adam
1956 47 Suç Görüntü Yönetmeni 7.5 19,440

Çok Şey Bilen Adam
1956 47 Gerilim Görüntü Yönetmeni 7.5 44,918

Hırsızlar Kralı
1955 46 Gizem Görüntü Yönetmeni 7.5 49,292

Harry'nin Derdi
1955 46 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.2 26,472

Arka Pencere
1954 45 Gizem Görüntü Yönetmeni 8.5 339,741

Cinayet Var
1954 45 Suç Görüntü Yönetmeni 8.2 115,846
1954 45 Western Görüntü Yönetmeni 6.0 209

Çöller Kasırgası
1953 44 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.1 7,091

Canavarlar sarayı
1953 44 Korku Görüntü Yönetmeni 7.1 12,049

İtiraf Ediyorum
1953 44 Suç Görüntü Yönetmeni 7.3 14,831
1952 43 Dram Özel Efekt 6.9 783

Ölüm İşareti
1951 42 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 527

Trendeki Yabancı
1951 42 Suç Görüntü Yönetmeni 8.0 103,588

Öldürülecek Kadın
1951 42 Dram Görüntü Yönetmeni 7.4 3,040
1951 42 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 229
1950 41 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 802
1949 40 Dram Görüntü Yönetmeni 7.2 1,542

Hayatın Kaynağı
1949 40 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 7,461
1949 40 Western Özel Efekt 5.1 119
1948 39 Dram Özel Efekt 6.6 847

Ölüm Gemisi
1948 39 Suç Özel Efekt 7.9 30,134
1948 39 Komedi Özel Efekt 7.0 1,312
1947 38 Dram Özel Efekt 7.2 1,590

çılgın
1947 38 Dram Özel Efekt 7.2 3,370
1947 38 Dram Özel Efekt 6.6 832
1947 38 Dram Özel Efekt 6.8 677
1947 38 Suç Özel Efekt 6.8 2,695

Derin Uyku
1946 37 Suç Özel Efekt 8.0 66,945
1946 37 Biyografi Özel Efekt 6.2 2,103
1946 37 Dram Görüntü Yönetmeni
Özel Efekt
7.2 1,176
1945 36 Dram Özel Efekt 6.6 666
1945 36 Biyografi Özel Efekt 7.4 888

Arsenik Kurbanları
1944 35 Komedi Özel Efekt 8.0 56,469
1944 35 Dram Özel Efekt 6.6 339
1942 33 Dram Özel Efekt 7.5 2,987
1942 33 Dram Özel Efekt 7.7 3,221

Büyük Yalan
1941 32 Dram Özel Efekt 7.3 2,528

Zor Gece
1940 31 Suç Editorial Department 7.3 5,503
1940 31 Komedi Editorial Department 7.1 1,752
1940 31 Biyografi Özel Efekt 7.5 1,124
1937 28 Suç Özel Efekt 7.4 2,427
Film Altyazıları
Kidnap (4,323) T2 Trainspotting (3,441) Beauty and the Beast (2,926) Contratiempo (1,523) The Fate of the Furious (1,469) Redivider (1,274) Dangal (1,138) The Boss Baby (1,036) The Great Wall (935) Get Out (816)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,918) The Flash (5,857) Better Call Saul (5,785) Twin Peaks (4,181) Lucifer (4,120) Into the Badlands (3,655) Supernatural (3,260) Gotham (2,971) 12 Monkeys (2,565) Fargo (2,509)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017