Giriş Kayıt
Robert Burks

Robert Burks (58)


Görüntü Yönetmeni, Özel Efekt, Editör

Leslie Robert Burks, 04 Temmuz 1909 Chino, California, ABD doğumlu görüntü yönetmeni, Özel efekt, editör. Arka Pencere (1954), Ölüm Korkusu (1958), Gizli Teşkilat (1959), Kuşlar (1963) gibi yapımlarla biliniyor.13 Mayıs 1968 tarihinde (58 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Leslie Robert Burks
Doğum Tarihi: 04 Temmuz 1909
Ölüm Tarihi: 13 Mayıs 1968
Doğum Yeri: Chino, California, ABD
Diğer Bir İsmi: L. Robert Burks
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1967 58 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.4 972

Sevgili Arkadaşım
1965 56 Dram Görüntü Yönetmeni 8.0 5,846

Hırsız Kız
1964 55 Dram Görüntü Yönetmeni 7.2 36,491

Kuşlar
1963 54 Korku Görüntü Yönetmeni 7.7 139,676
1962 53 Müzikal Görüntü Yönetmeni 7.7 13,705
1961 52 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.1 741
1960 51 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.8 735

Gizli Teşkilat
1959 50 Macera Görüntü Yönetmeni 8.4 238,775

Ölüm Korkusu
1958 49 Gizem Görüntü Yönetmeni 8.4 275,630

Siyah Orkide
1958 49 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 622

Atlantik Fatihi
1957 48 Macera Görüntü Yönetmeni 7.2 6,004

Lekeli Adam
1956 47 Suç Görüntü Yönetmeni 7.5 20,482

Çok Şey Bilen Adam
1956 47 Gerilim Görüntü Yönetmeni 7.5 45,855

Hırsızlar Kralı
1955 46 Gizem Görüntü Yönetmeni 7.5 50,132

Harry'nin Derdi
1955 46 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.2 26,948

Arka Pencere
1954 45 Gizem Görüntü Yönetmeni 8.5 346,985

Cinayet Var
1954 45 Suç Görüntü Yönetmeni 8.2 118,712
1954 45 Western Görüntü Yönetmeni 6.0 209

Çöller Kasırgası
1953 44 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.1 7,310

Canavarlar sarayı
1953 44 Korku Görüntü Yönetmeni 7.1 12,694

İtiraf Ediyorum
1953 44 Suç Görüntü Yönetmeni 7.3 15,545
1952 43 Dram Özel Efekt 6.9 786

Ölüm İşareti
1951 42 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 527

Trendeki Yabancı
1951 42 Suç Görüntü Yönetmeni 8.0 105,014

Öldürülecek Kadın
1951 42 Dram Görüntü Yönetmeni 7.4 3,040
1951 42 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 229
1950 41 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 802
1949 40 Dram Görüntü Yönetmeni 7.2 1,542

Hayatın Kaynağı
1949 40 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 7,461
1949 40 Western Özel Efekt 5.1 119
1948 39 Dram Özel Efekt 6.6 958

Ölüm Gemisi
1948 39 Suç Özel Efekt 7.9 30,641
1948 39 Komedi Özel Efekt 7.0 1,312
1947 38 Dram Özel Efekt 7.2 1,590

çılgın
1947 38 Dram Özel Efekt 7.2 3,370
1947 38 Dram Özel Efekt 6.6 832
1947 38 Dram Özel Efekt 6.8 677
1947 38 Suç Özel Efekt 6.8 2,695

Derin Uyku
1946 37 Suç Özel Efekt 8.0 67,898
1946 37 Biyografi Özel Efekt 6.2 2,210
1946 37 Dram Görüntü Yönetmeni
Özel Efekt
7.2 1,284
1945 36 Dram Özel Efekt 6.6 666
1945 36 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.8 568
1945 36 Biyografi Özel Efekt 7.4 953

Arsenik Kurbanları
1944 35 Komedi Özel Efekt 8.0 56,983
1944 35 Dram Özel Efekt 6.6 339
1942 33 Dram Özel Efekt 7.5 2,987

Acı Günler
1942 33 Dram Özel Efekt 7.7 3,279

Büyük Yalan
1941 32 Dram Özel Efekt 7.3 2,528

Zor Gece
1940 31 Suç Editorial Department 7.3 5,503
1940 31 Komedi Editorial Department 7.1 1,875
1940 31 Biyografi Özel Efekt 7.5 1,124
1937 28 Suç Özel Efekt 7.4 2,427
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,802) The Defenders (5,385) Rick and Morty (3,476) The Strain (2,218) Suits (1,784) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,295) Fargo (1,050) Breaking Bad (922) Vikings (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017