Giriş Kayıt
Joseph Burke

Joseph Burke (72)


Oyuncu

Joseph S. Burkle, 16 Nisan 1945 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. General Hospital (1963) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joseph S. Burkle
Doğum Tarihi: 16 Nisan 1945
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Takma İsmi: Joe
Burcu: Koç
Boyu: 1.98 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 53 Biyografi Oyuncu 7.2 6,015

Delil Yok
1995 50 Gerilim Oyuncu 4.3 717
1989 44 Macera Oyuncu 6.1 1,162
1981 36 Komedi Oyuncu 5.0 933
1979 Aksiyon Oyuncu 7.1 7,441
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,537
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017