Giriş Kayıt
Jim Burk

Jim Burk (76)


Dublör, Oyuncu

Jim Burk, 14 Kasım 1932 Newhall, California, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Çin Mahallesi (1974), Barbar Conan (1982), Uzay Yolu II: Han'ın Gazabı (1982), Genç Silahşörler (1988) gibi yapımlarla biliniyor.10 Mart 2009 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Kasım 1932
Ölüm Tarihi: 10 Mart 2009
Doğum Yeri: Newhall, California, ABD
Diğer Bir İsmi: James H. Burk | James Burk | Jimmy H. Burk | Jim B
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Gülücük İçin
1997 65 Komedi Oyuncu 4.8 1,168
1992 60 Komedi Dublör 6.5 17,807

Kanca
1991 59 Macera Dublör 6.7 191,271
1991 59 Suç Oyuncu    
1990 58 Komedi Dublör 5.0 829

Tango Ve Cash
1989 57 Aksiyon Dublör 6.3 79,007

Yakisikli Johnny
1989 57 Suç Oyuncu 6.1 6,959

Polis Akademisi 6: Şehir Kuşatma Altında
1989 57 Komedi Dublör 4.1 22,209

Genç Silahşörler
1988 56 Western Dublör 6.8 44,569

Kızgın
1988 56 Aksiyon Dublör 5.2 7,680
1987 55 Komedi Dublör 5.9 26,741
1984 52 Bilim-Kurgu Dublör 6.8 42,883

Beyin Fırtınası
1983 51 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.5 8,738

Barbar Conan
1982 50 Aksiyon Dublör 6.9 117,222

Uzay Yolu II: Han'ın Gazabı
1982 50 Aksiyon Dublör 7.7 95,332

Kızıllar
1981 49 Biyografi Dublör 7.5 17,094

Maskeli süvari
1981 49 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,409
1980 48 Aksiyon Dublör 6.0 8,612

Uzun Sürücüler
1980 48 Western Dublör 7.1 7,625
1980 48 Aksiyon Oyuncu 6.9 3,629

Dağ Adamı
1980 48 Macera Dublör 6.4 1,531
1979 47 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.4 3,049

Konvoy
1978 46 Komedi Dublör
Oyuncu
6.3 11,910
1978 46 Aksiyon Oyuncu 6.2 4,403
1977 Macera Oyuncu 6.6 4,536

Insan bir defa ölür
1976 44 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.8 2,544
1976 44 Aksiyon Dublör 5.2 570

Silahşör
1976 44 Dram Dublör 7.7 17,948
1976 44 Western Dublör    

Kral Olacak Adam
1975 43 Macera Dublör 7.9 37,341
1975 43 Western Dublör 5.8 728
1975 43 Aksiyon Dublör 5.7 412

Çin Mahallesi
1974 42 Suç Dublör
Oyuncu
8.2 229,792
1973 41 Suç Dublör 7.0 2,198
1973 41 Komedi Dublör
Oyuncu
6.3 721
1973 41 Western Dublör 6.4 4,005

Taş Yürekli Katil
1973 41 Aksiyon Dublör 6.2 1,715

Kanunun Bekçisi
1972 40 Komedi Dublör
Oyuncu
7.0 5,540
1972 40 Macera Dublör
Oyuncu
7.4 10,740

Kin Tuzağı
1971 39 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 8,438

Ben İstersem Yaşarsın
1970 38 Biyografi Oyuncu
Dublör
6.9 7,023
1970 38 Dram Oyuncu
Dublör
7.0 2,689
1970 38 Western Dublör 3.3 251

Batının Devleri
1969 37 Western Dublör 6.7 4,453

Mak kenna'nin altinlari
1969 37 Romantik Dublör 6.8 6,302

İz Peşinde
1969 37 Macera Dublör 7.4 34,933

Son Hücum
1968 36 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.6 9,887
1968 36 Aksiyon Dublör 6.5 4,018

Batıya Giden Yol
1967 35 Macera Dublör 6.2 1,731

Harp Vagonu
1967 35 Aksiyon Dublör 6.9 6,821
1965 33 Komedi Dublör
Oyuncu
6.7 2,643
1963 31 Komedi Dublör 7.3 9,753
1962 30 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.9 729

Dehşet Ülkesi
1961 29 Aksiyon Dublör 6.9 6,297
1960 28 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.9 11,414

Mücadele Tepesi
1959 27 Savaş Dublör 7.1 3,307

Kahraman Süvariler
1959 27 Macera Dublör 7.2 7,158

Büyük Ülke
1958 26 Dram Dublör
Oyuncu
7.9 11,969

İntikam Oku
1953 21 Dram Oyuncu
Dublör
6.2 797
1951 19 Macera Dublör 5.9 167
Film Altyazıları
Gold (7,404) Rings (3,855) Logan (3,101) Get Out (2,509) La La Land (2,107) The Age of Shadows (1,905) Split (1,898) Zashchitniki (1,730) The Great Wall (1,547) Office Christmas Party (1,444)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,985) The Blacklist (4,411) The Expanse (3,321) The Last Kingdom (2,177) Better Call Saul (2,161) Doctor Who (1,727) Game of Thrones (1,711) Vikings (1,686) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,656) Supernatural (1,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017