Giriş Kayıt
Dorothy Burgess

Dorothy Burgess (62)


Oyuncu

Dorothy Burgess, 04 Mart 1907 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Ladies They Talk About (1933), In Old Arizona (1928), Taxi! (1932), (1934) Fashions of 1934 (1934) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mart 1907
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.61 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1964 57 Komedi Oyuncu 4.9 287
1942 35 Dram Oyuncu 6.0 274
1935 28 Dram Oyuncu 4.3 39
1934 27 Komedi Oyuncu 7.2 885
1934 27 Dram Oyuncu 6.5 133
1934 27 Korku Oyuncu 6.1 368
1933 26 Dram Oyuncu 6.3 477
1933 26 Suç Oyuncu 6.7 975
1932 25 Suç Oyuncu 6.7 826
1930 23 Dram Oyuncu 6.6 17
1928 21 Romantik Oyuncu 5.8 615
Film Altyazıları
Gold (7,101) Rings (3,764) Logan (3,003) Get Out (2,320) La La Land (2,051) Split (1,842) The Age of Shadows (1,812) Zashchitniki (1,660) The Great Wall (1,490) Office Christmas Party (1,402)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,773) The Blacklist (4,115) The Expanse (3,272) Better Call Saul (2,109) The Last Kingdom (2,043) Game of Thrones (1,631) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,615) Doctor Who (1,609) Supernatural (1,592) Vikings (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017