Giriş Kayıt
Per Burell

Per Burell (61)


Oyuncu

Per Olov Burell, 08 Mayıs 1956 Västerås, Västmanlands län, İsveç doğumlu oyuncu. (1999) Tomten är far till alla barnen (1999), (2001) Livvakterna (2001), (2002) The Invisible (2002), (2009) Bir Kız (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Per Olov Burell
Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1956
Doğum Yeri: Västerås, Västmanlands län, İsveç
Diğer Bir İsmi: Per Olov Burell | Per-Olov Burell | Pär Burell
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 57 Macera Oyuncu 5.8 321
2009 Suç Oyuncu    

Bir Kız
2009 53 Dram Oyuncu 6.7 1,295
2007 51 Komedi Oyuncu 3.5 573
2004 Suç Oyuncu 7.4 324

Babylon Disease
2004 48 Dram Oyuncu 4.6 577
2002 Suç Oyuncu 8.3 936

The Invisible
2002 46 Dram Oyuncu 6.5 2,656
2001 45 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,605
1999 43 Komedi Oyuncu 6.8 4,910
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,554) Dunkirk (4,124) Stronger (3,297) It (2,319) American Made (1,614) Mother! (1,594) Loving Vincent (1,548) Kingsman: The Golden Circle (1,473) Flatliners (723) The Foreigner (701)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,100) Shameless (6,388) Mr. Robot (5,741) Game of Thrones (3,524) Peaky Blinders (2,390) Manhunt: Unabomber (2,324) Lucifer (1,857) Designated Survivor (1,730) Supernatural (1,460) The Big Bang Theory (1,293)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017