Giriş Kayıt
Doug Burch

Doug Burch


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Doug Burch, oyuncu, yapımcı, senarist. Arayış (2006), Kara Yılan İnliyor (2006), Mutlu Sonlar (2005), İlişki (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 4.3 648
2016 Biyografi Oyuncu 3.0 44
2016 Dram Oyuncu 5.9 368

Lego Filmi
2014 Animasyon Çeşitli 7.8 277,062

Düşler Bahçesi
2011 Komedi Çeşitli 7.1 119,548
2011 Bilim-Kurgu Yapımcı
Oyuncu
Senarist
4.9 320

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Çeşitli 5.4 97,014

Yol
2009 Macera Çeşitli 7.3 192,764

12 Tuzak
2009 Aksiyon Oyuncu 5.6 24,059

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Çeşitli 5.9 145,082

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Oyuncu 7.3 21,302
2007 Korku Oyuncu    

Simpsonlar: Sinema Filmi
2007 Animasyon Çeşitli 7.4 275,247
2007 Suç Çeşitli 7.7 348,290

Tetikçi
2007 Aksiyon Çeşitli 7.2 274,945

Hasat Zamanı
2007 Korku Çeşitli 5.7 39,145

Deh
2007 Aksiyon Çeşitli 7.6 163,140
2007 Suç Çeşitli 5.8 5,573

Zafere Doğru
2006 Biyografi Çeşitli 7.2 37,375

Kara Yılan İnliyor
2006 Dram Çeşitli 7.0 55,868

Müzede Bir Gece
2006 Macera Çeşitli 6.4 260,588

Arayış
2006 Gizem Çeşitli 4.8 10,247

Prestij
2006 Dram Çeşitli 8.5 955,117

Bitirim Karınca
2006 Animasyon Çeşitli 5.9 31,563

Mutlu Sonlar
2005 Komedi Çeşitli 6.5 8,193

Milyonluk Bebek
2004 Dram Çeşitli 8.1 533,964

Aşkın Sırları
1999 Dram Çeşitli 6.8 12,682

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Çeşitli 4.8 137,371

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Çeşitli 3.8 8,249

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Çeşitli 7.8 172,826

Kaçakların Peşinde
1998 Aksiyon Çeşitli 6.5 83,204

Los Angeles Sırları
1997 Suç Çeşitli 8.3 452,719

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi Çeşitli 6.6 33,513

Ateş Altında
1997 Aksiyon Çeşitli 5.0 14,580

İftiranın Bedeli
1996 Aksiyon Çeşitli 5.3 16,273

Kritik Karar
1996 Aksiyon Çeşitli 6.4 43,700

Daha Hınzır İki Adam
1995 Komedi Çeşitli 6.6 20,864
1995 Macera Oyuncu 6.8 101,243
1995 Komedi Çeşitli 5.5 7,041

Yüreğinin Sesi
1995 Animasyon Oyuncu 8.0 34,898

Müşteri
1994 Gerilim Çeşitli 6.7 50,057
1994 Macera Çeşitli 5.4 1,666

Et Ve Kemik
1993 Dram Çeşitli 6.2 4,117
1990 Komedi Çeşitli 6.4 1,580

İlişki
1988 Dram Çeşitli 5.0 4,332
1985 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.9 71
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,089) Stronger (4,065) Dunkirk (3,039) Loving Vincent (1,892) American Made (1,620) It (1,586) Flatliners (1,578) Kingsman: The Golden Circle (1,448) Mother! (1,332) The Foreigner (749)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,002) Mr. Robot (6,596) Shameless (5,605) Game of Thrones (3,269) Manhunt: Unabomber (2,746) Peaky Blinders (2,659) Designated Survivor (1,483) Lucifer (1,333) The Big Bang Theory (1,272) Supernatural (1,167)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017