Giriş Kayıt
Doug Burch

Doug Burch


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Doug Burch, oyuncu, yapımcı, senarist. Arayış (2006), Kara Yılan İnliyor (2006), Mutlu Sonlar (2005), İlişki (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 4.4 580
2016 Biyografi Oyuncu 3.0 44
2016 Dram Oyuncu 5.9 368

Lego Filmi
2014 Animasyon Çeşitli 7.8 260,198

Düşler Bahçesi
2011 Komedi Çeşitli 7.1 115,186
2011 Bilim-Kurgu Yapımcı
Oyuncu
Senarist
4.9 320

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Çeşitli 5.4 94,062

Yol
2009 Macera Çeşitli 7.3 184,563

12 Tuzak
2009 Aksiyon Oyuncu 5.6 23,084

Müzede Bir Gece 2
2009 Aksiyon Çeşitli 5.9 137,085

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Oyuncu 7.3 20,165
2007 Korku Oyuncu    

Simpsonlar: Sinema Filmi
2007 Animasyon Çeşitli 7.4 265,972
2007 Suç Çeşitli 7.7 321,600

Tetikçi
2007 Aksiyon Çeşitli 7.2 264,949

Hasat Zamanı
2007 Korku Çeşitli 5.7 38,134

Deh
2007 Aksiyon Çeşitli 7.6 158,973
2007 Suç Çeşitli 5.8 5,573

Zafere Doğru
2006 Biyografi Çeşitli 7.2 36,079

Kara Yılan İnliyor
2006 Dram Çeşitli 7.0 54,150

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Çeşitli 6.4 246,567

Arayış
2006 Gizem Çeşitli 4.8 10,118

Prestij
2006 Dram Çeşitli 8.5 892,746

Bitirim Karınca
2006 Animasyon Çeşitli 5.9 30,363

Mutlu Sonlar
2005 Komedi Çeşitli 6.5 8,193

Milyonluk Bebek
2004 Dram Çeşitli 8.1 506,301

Aşkın Sırları
1999 Dram Çeşitli 6.8 12,423

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Çeşitli 4.8 133,011

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Çeşitli 3.8 8,249

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Çeşitli 7.8 166,930

Kaçakların Peşinde
1998 Aksiyon Çeşitli 6.5 80,171

Los Angeles Sırları
1997 Suç Çeşitli 8.3 431,668

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi Çeşitli 6.6 32,630

Ateş Altında
1997 Aksiyon Çeşitli 4.9 13,795

İftiranın Bedeli
1996 Aksiyon Çeşitli 5.3 15,602

Kritik Karar
1996 Aksiyon Çeşitli 6.4 41,960

Daha Hınzır İki Adam
1995 Komedi Çeşitli 6.6 19,850
1995 Macera Oyuncu 6.8 97,392
1995 Komedi Çeşitli 5.5 7,041

Yüreğinin Sesi
1995 Animasyon Oyuncu 8.0 31,977

Müşteri
1994 Gerilim Çeşitli 6.7 47,569
1994 Macera Çeşitli 5.4 1,666

Et Ve Kemik
1993 Dram Çeşitli 6.2 4,117
1990 Komedi Çeşitli 6.4 1,580

İlişki
1988 Dram Çeşitli 4.9 4,148
1985 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.9 71
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,015) Passengers (8,457) Doctor Strange (4,761) Arrival (3,569) Assassin's Creed (2,951) Allied (2,772) Fences (2,694) Hacksaw Ridge (2,247) Moana (1,836) Nocturnal Animals (1,428)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,507) Legion (8,506) The 100 (8,082) Taboo (6,781) The Big Bang Theory (5,790) Arrow (4,746) Black Sails (3,854) Vikings (3,383) The Expanse (3,365) The Flash (3,315)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017