Giriş Kayıt
Doug Burch

Doug Burch


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Doug Burch, oyuncu, yapımcı, senarist. Arayış (2006), Kara Yılan İnliyor (2006), Mutlu Sonlar (2005), İlişki (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 4.4 618
2016 Biyografi Oyuncu 3.0 44
2016 Dram Oyuncu 5.9 368

Lego Filmi
2014 Animasyon Çeşitli 7.8 262,773

Düşler Bahçesi
2011 Komedi Çeşitli 7.1 115,806
2011 Bilim-Kurgu Yapımcı
Oyuncu
Senarist
4.9 320

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Çeşitli 5.4 94,434

Yol
2009 Macera Çeşitli 7.3 185,499

12 Tuzak
2009 Aksiyon Oyuncu 5.6 23,084

Müzede Bir Gece 2
2009 Aksiyon Çeşitli 5.9 138,012

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Oyuncu 7.3 20,310
2007 Korku Oyuncu    

Simpsonlar: Sinema Filmi
2007 Animasyon Çeşitli 7.4 266,898
2007 Suç Çeşitli 7.7 324,235

Tetikçi
2007 Aksiyon Çeşitli 7.2 265,923

Hasat Zamanı
2007 Korku Çeşitli 5.7 38,218

Deh
2007 Aksiyon Çeşitli 7.6 159,422
2007 Suç Çeşitli 5.8 5,573

Zafere Doğru
2006 Biyografi Çeşitli 7.2 36,217

Kara Yılan İnliyor
2006 Dram Çeşitli 7.0 54,360

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Çeşitli 6.4 248,228

Arayış
2006 Gizem Çeşitli 4.8 10,247

Prestij
2006 Dram Çeşitli 8.5 899,713

Bitirim Karınca
2006 Animasyon Çeşitli 5.9 30,363

Mutlu Sonlar
2005 Komedi Çeşitli 6.5 8,193

Milyonluk Bebek
2004 Dram Çeşitli 8.1 509,730

Aşkın Sırları
1999 Dram Çeşitli 6.8 12,423

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Çeşitli 4.8 133,445

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Çeşitli 3.8 8,249

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Çeşitli 7.8 167,544

Kaçakların Peşinde
1998 Aksiyon Çeşitli 6.5 80,492

Los Angeles Sırları
1997 Suç Çeşitli 8.3 434,112

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi Çeşitli 6.6 32,726

Ateş Altında
1997 Aksiyon Çeşitli 4.9 13,795

İftiranın Bedeli
1996 Aksiyon Çeşitli 5.3 15,602

Kritik Karar
1996 Aksiyon Çeşitli 6.4 42,147

Daha Hınzır İki Adam
1995 Komedi Çeşitli 6.6 20,061
1995 Macera Oyuncu 6.8 97,867
1995 Komedi Çeşitli 5.5 7,041

Yüreğinin Sesi
1995 Animasyon Oyuncu 8.0 32,291

Müşteri
1994 Gerilim Çeşitli 6.7 47,833
1994 Macera Çeşitli 5.4 1,666

Et Ve Kemik
1993 Dram Çeşitli 6.2 4,117
1990 Komedi Çeşitli 6.4 1,580

İlişki
1988 Dram Çeşitli 4.9 4,174
1985 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.9 71
Dizi Altyazıları
The Flash (6,808) Into the Badlands (3,351) Black Sails (2,336) Legion (2,042) Vikings (1,713) Iron Fist (1,570) 24: Legacy (1,567) Legends of Tomorrow (1,559) Arrow (1,500) Game of Thrones (1,388)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017