Giriş Kayıt
Doug Burch

Doug Burch


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Doug Burch, oyuncu, yapımcı, senarist. Arayış (2006), Kara Yılan İnliyor (2006), Mutlu Sonlar (2005), İlişki (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu    
2016 Biyografi Oyuncu 3.0 44
2016 Dram Oyuncu 5.9 368

Lego Filmi
2014 Animasyon Çeşitli 7.8 255,690

Düşler Bahçesi
2011 Komedi Çeşitli 7.1 114,452
2011 Bilim-Kurgu Yapımcı
Oyuncu
Senarist
4.9 320

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Çeşitli 5.4 93,574

Yol
2009 Macera Çeşitli 7.3 183,271

12 Tuzak
2009 Aksiyon Oyuncu 5.6 23,084

Müzede Bir Gece 2
2009 Aksiyon Çeşitli 5.9 135,860

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Oyuncu 7.3 19,990
2007 Korku Oyuncu    

Simpsonlar: Sinema Filmi
2007 Animasyon Çeşitli 7.4 264,831
2007 Suç Çeşitli 7.7 317,984

Tetikçi
2007 Aksiyon Çeşitli 7.2 263,479

Hasat Zamanı
2007 Korku Çeşitli 5.7 38,013

Deh
2007 Aksiyon Çeşitli 7.6 158,386
2007 Suç Çeşitli 5.8 5,573

Zafere Doğru
2006 Biyografi Çeşitli 7.2 35,884

Kara Yılan İnliyor
2006 Dram Çeşitli 7.0 53,804

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Çeşitli 6.4 244,244

Arayış
2006 Gizem Çeşitli 4.8 10,118

Prestij
2006 Dram Çeşitli 8.5 883,296

Bitirim Karınca
2006 Animasyon Çeşitli 5.9 30,363

Mutlu Sonlar
2005 Komedi Çeşitli 6.5 8,193

Milyonluk Bebek
2004 Dram Çeşitli 8.1 501,442

Aşkın Sırları
1999 Dram Çeşitli 6.8 12,423

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Çeşitli 4.8 132,387

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Çeşitli 3.8 8,249

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Çeşitli 7.8 166,177

Kaçakların Peşinde
1998 Aksiyon Çeşitli 6.5 79,687

Los Angeles Sırları
1997 Suç Çeşitli 8.3 428,564

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi Çeşitli 6.6 32,502

Ateş Altında
1997 Aksiyon Çeşitli 4.9 13,795

İftiranın Bedeli
1996 Aksiyon Çeşitli 5.3 15,602

Kritik Karar
1996 Aksiyon Çeşitli 6.4 41,741

Daha Hınzır İki Adam
1995 Komedi Çeşitli 6.6 19,829
1995 Macera Oyuncu 6.8 96,694
1995 Komedi Çeşitli 5.5 7,041

Yüreğinin Sesi
1995 Animasyon Oyuncu 8.0 31,021

Müşteri
1994 Gerilim Çeşitli 6.7 47,127
1994 Macera Çeşitli 5.4 1,666

Et Ve Kemik
1993 Dram Çeşitli 6.2 4,115
1990 Komedi Çeşitli 6.4 1,580

İlişki
1988 Dram Çeşitli 4.9 4,109
1985 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.9 71
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017