Giriş Kayıt
Ann Bupp

Ann Bupp (83)


Oyuncu

Ann Bupp, 03 Ocak 1922 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Rüzgar Gibi Geçti (1939) yapımıyla biliniyor.28 Nisan 2005 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Ocak 1922
Ölüm Tarihi: 28 Nisan 2005
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rüzgar Gibi Geçti
1939 17 Dram Oyuncu 8.2 226,674
1939 17 Komedi Oyuncu 6.5 1,785
1936 14 Macera Oyuncu 6.6 1,169
1936 14 Dram Oyuncu 5.7 272

Allah'in bahçesi
1936 14 Dram Oyuncu 6.0 1,022
1935 13 Komedi Oyuncu 7.0 781
1935 13 Komedi Oyuncu 6.5 240
1934 12 Komedi Oyuncu 7.8 366
Dizi Altyazıları
The Flash (6,061) Black Sails (4,630) Into the Badlands (4,080) Iron Fist (2,872) Vikings (2,030) Legion (1,877) Billions (1,638) Game of Thrones (1,613) Arrow (1,567) The 100 (1,473)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017