Giriş Kayıt
Ann Bupp

Ann Bupp (83)


Oyuncu

Ann Bupp, 03 Ocak 1922 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Rüzgar Gibi Geçti (1939) yapımıyla biliniyor.28 Nisan 2005 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Ocak 1922
Ölüm Tarihi: 28 Nisan 2005
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rüzgar Gibi Geçti
1939 17 Dram Oyuncu 8.2 225,156
1939 17 Komedi Oyuncu 6.6 1,717
1936 14 Macera Oyuncu 6.6 1,169
1936 14 Dram Oyuncu 5.7 272

Allah'in bahçesi
1936 14 Dram Oyuncu 6.0 1,022
1935 13 Komedi Oyuncu 7.0 781
1935 13 Komedi Oyuncu 6.5 240
1934 12 Komedi Oyuncu 7.8 366
Film Altyazıları
Passengers (7,726) Doctor Strange (3,840) Assassin's Creed (3,765) Arrival (2,644) xXx: Return of Xander Cage (2,560) Allied (2,527) Moana (1,714) Forushande (1,502) Hacksaw Ridge (1,501) Split (1,411)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,334) Supernatural (7,892) Legion (7,865) Arrow (5,759) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Black Sails (3,660) Taboo (3,588) Vikings (3,582) Suits (3,225) The Expanse (3,013)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017