Giriş Kayıt
Jon Bunker

Jon Bunker


Yapım Tasarımcısı, Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Jon Bunker, yapım tasarımcısı, görsel efekt, sanat bölümü. Dikey Limit (2000), Croupier (1998), Öldüğümde Uyuyacağım (2003), 3 (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Bunker
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 1,316
2015 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.2 1,072

Yerçekimi
2013 Macera Sanat Bölümü 7.8 664,906
2013 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.8 5,779
2013 Korku Yapım Tasarımcısı 7.0 78

Sihirli Oyuncaklar
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 2,614
2008 Korku Yapım Tasarımcısı    

Ormanda Dehşet
2007 Korku Yapım Tasarımcısı    
2007 Korku Yapım Tasarımcısı 3.8 1,163
2007 Komedi Yapım Tasarımcısı
Çeşitli
4.9 1,533
2007 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.8 5,658

Son Umut
2006 Dram Sanat Bölümü 7.9 404,185
2006 Dram Çeşitli 7.4 2,677

3
2005 Macera Yapım Tasarımcısı
Çeşitli
5.0 8,127

Venedik Taciri
2004 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 31,648
2004 Komedi Çeşitli 6.3 55,167

Öldüğümde Uyuyacağım
2003 Suç Yapım Tasarımcısı 5.9 7,597
2003 Dram Yapım Tasarımcısı 5.2 1,878

Dikey Limit
2000 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.9 53,384
1999 Biyografi Sanat Bölümü 6.5 2,480
1998 Suç Yapım Tasarımcısı 7.2 16,187
1997 Gerilim Yapım Tasarımcısı    
1995 Dram Görsel Efekt
Çeşitli
7.5 11,731
1991 Komedi Yapım Tasarımcısı    

Siyahlı Kadın
1989 Korku Yapım Tasarımcısı    
1987 Suç Yapım Tasarımcısı 7.0 218

Devrim
1985 Macera Sanat Yönetmeni 5.2 5,562

Zaman Haydutları
1981 Macera Özel Efekt 7.0 50,582

Dünyaya İhtar
1980 Bilim-Kurgu Görsel Efekt    
Film Altyazıları
Black Panther (2,705) Cargo (2,359) Red Sparrow (2,164) Game Night (1,582) True Crimes (1,329) Deadpool (1,164) Avengers: Infinity War (892) Annihilation (838) L'insulte (833) Den of Thieves (825)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,250) Supernatural (6,296) La casa de papel (4,142) Gotham (3,089) Arrow (3,076) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,025) The 100 (2,993) 13 Reasons Why (2,843) The Flash (2,342) Lucifer (1,865)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018