Giriş Kayıt
Scott Bunce

Scott Bunce (42)


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Scott Bunce, 29 Eylül 1974 Watford, Hertfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen asistanı, oyuncu. Kingsman: Gizli Servis (2014), Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (2010), Harry Potter ve Melez Prens (2009), Hızlı ve Öfkeli 6 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Eylül 1974
Doğum Yeri: Watford, Hertfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
2017 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
2016 42 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 3,436
2016 42 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 472

Görevimiz Tehlike 5
2015 41 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 248,826
2015 41 Aile Yönetmen Asistanı 5.6 516

Kingsman: Gizli Servis
2014 40 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.7 421,323

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 39 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.1 309,025

Şifreli İstasyon
2013 39 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.6 15,957

Kapital
2012 38 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 4,096

Johnny English'in Dönüşü
2011 37 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 92,159
2011 37 Dram Yönetmen Asistanı 4.9 1,970

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 36 Macera Yönetmen Asistanı 7.7 345,792

Harry Potter ve Melez Prens
2009 35 Macera Yönetmen Asistanı 7.5 339,736
2009 35 Suç Yönetmen Asistanı    

Triffidler'in Günü
2009 35 Aksiyon Yönetmen Asistanı    

50 Ölü Adam
2008 34 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 9,714
2007 33 Dram Yönetmen Asistanı 5.1 425
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 1,723
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı    

Raydan Çıkanlar
2005 31 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 63,651
2005 Suç Yönetmen Asistanı 7.4 265
2005 31 Komedi Yönetmen Asistanı
Oyuncu
5.7 867

Beyin Avcıları
2004 30 Suç Yönetmen Asistanı 6.4 50,351
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 8.3 7,691

Gerçeğin Rengi
2003 29 Dram Yönetmen Asistanı
Çeşitli
   
1997 Suç Yönetmen Asistanı 7.7 15,872
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017