Giriş Kayıt
Conrad Buff IV

Conrad Buff IV (68)


Editör, Görsel Efekt, Editör, Oyuncu

Conrad Buff IV, 08 Temmuz 1948 ABD doğumlu editör, görsel efekt, editör, oyuncu. Terminatör 2: Mahşer Günü (1991), Titanik (1997), Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (2011), İlk Gün (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Temmuz 1948
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Conrad Buff
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 68 Animasyon Editör 5.6 5,940

Avcı: Kış Savaşı
2016 68 Aksiyon Editör 6.1 65,671

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 64 Aksiyon Editör 6.1 239,109

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 63 Aksiyon Editör 7.6 420,921

Son Hava Bükücü
2010 62 Aksiyon Editör 4.2 124,599

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 61 Aksiyon Editör 6.6 296,115

Mistik Olay
2008 60 Dram Editör 5.0 170,161

Karanlık Yükseliyor
2007 59 Macera Editorial Department 4.8 13,500

Tetikçi
2007 59 Aksiyon Editör 7.2 267,039
2006 58 Aksiyon Editör 6.7 25,542

Acımasız Hayat
2005 57 Aksiyon Editör 6.9 56,194

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 57 Biyografi Editör 5.1 37,544

Kral Arthur
2004 56 Aksiyon Editör 6.3 141,565
2004 56 Belgesel Oyuncu 7.8 1,962

Güneşin Gözyaşları
2003 55 Aksiyon Editör 6.6 97,551
2002 54 Biyografi Editör 7.3 27,821

İlk Gün
2001 53 Suç Editör 7.7 321,827

Yakın Tehlike
2000 52 Dram Editör 7.3 46,906

Şapşal Kahramanlar
1999 51 Aksiyon Editör 6.0 55,465

Korkunç Politika
1999 51 Suç Editör 7.2 72,020

Titanik
1997 49 Dram Editör 7.7 840,177

Dönüşüm
1997 49 Suç Editör 6.4 10,213

Dante Yanardağı
1997 49 Aksiyon Editör 5.9 65,350

Tehlikeli Tür
1995 47 Aksiyon Editör 5.8 63,440

Gerçek Yalanlar
1994 46 Aksiyon Editör 7.2 198,626
1994 46 Aksiyon Editör 5.7 14,566

Jennifer 8
1992 44 Suç Editör 6.2 12,349

Son Görev
1991 43 Aksiyon Editorial Department 6.9 78,722

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 43 Aksiyon Editör 8.5 789,716

Işığın Bittiği Yer
1989 41 Macera Editör 7.6 137,258
1988 40 Komedi Editör 5.6 18,914

Uzay Topları
1987 39 Macera Editör 7.1 143,237
1986 38 Aksiyon Editör 4.8 3,233
1985 37 Suç Editör 6.5 10,809
1984 36 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.8 42,911

Hayalet Avcıları
1984 36 Komedi Görsel Efekt 7.8 287,834

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 35 Aksiyon Editorial Department 8.4 736,916
1983 35 Belgesel Editorial Department 7.6 428
1983 35 Belgesel Editör 6.8 130

E.T.
1982 34 Aile Görsel Efekt 7.9 297,582

Kötü Ruh
1982 34 Korku Görsel Efekt 7.4 112,275

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 33 Aksiyon Görsel Efekt 8.5 701,949

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 32 Aksiyon Görsel Efekt 8.8 900,249
1978 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.8 6,457
1970 22 Korku Çeşitli 5.3 2,249
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,799) Silence (1,870) Personal Shopper (1,638) Gold (1,581) Split (1,092) La La Land (1,070) Get Out (727) The Age of Shadows (719) The Void (715) The Great Wall (713)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,875) Supernatural (4,659) The Flash (4,485) Arrow (3,935) The Big Bang Theory (3,235) Better Call Saul (2,895) Gotham (1,532) Game of Thrones (1,516) Vikings (1,223) Into the Badlands (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017