Giriş Kayıt
Conrad Buff IV

Conrad Buff IV (69)


Editör, Görsel Efekt, Editör, Oyuncu

Conrad Buff IV, 08 Temmuz 1948 ABD doğumlu editör, görsel efekt, editör, oyuncu. Terminatör 2: Mahşer Günü (1991), Titanik (1997), Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (2011), İlk Gün (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Temmuz 1948
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Conrad Buff
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Suikastçı
2017 69 Aksiyon Editör 6.2 44,446
2016 68 Animasyon Editör 5.7 11,642

Avcı: Kış Savaşı
2016 68 Aksiyon Editör 6.1 78,574

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 64 Aksiyon Editör 6.1 249,274

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 63 Aksiyon Editör 7.6 455,008

Son Hava Bükücü
2010 62 Aksiyon Editör 4.2 130,836

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 61 Aksiyon Editör 6.6 308,791

Mistik Olay
2008 60 Dram Editör 5.0 178,198

Karanlık Yükseliyor
2007 59 Macera Editorial Department 4.8 13,901

Tetikçi
2007 59 Aksiyon Editör 7.2 280,002
2006 58 Aksiyon Editör 6.7 26,591

Acımasız Hayat
2005 57 Aksiyon Editör 6.9 58,386

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 57 Biyografi Editör 5.2 39,773

Kral Arthur
2004 56 Aksiyon Editör 6.3 147,180
2004 56 Belgesel Oyuncu 7.8 1,962

Güneşin Gözyaşları
2003 55 Aksiyon Editör 6.6 102,050
2002 54 Biyografi Editör 7.3 28,827

İlk Gün
2001 53 Suç Editör 7.7 339,082

Yakın Tehlike
2000 52 Dram Editör 7.3 48,854

Şapşal Kahramanlar
1999 51 Aksiyon Editör 6.1 57,124

Korkunç Politika
1999 51 Suç Editör 7.2 73,542

Titanik
1997 49 Dram Editör 7.8 893,916

Dönüşüm
1997 49 Suç Editör 6.4 10,476

Dante Yanardağı
1997 49 Aksiyon Editör 5.9 69,658

Tehlikeli Tür
1995 47 Aksiyon Editör 5.8 66,305

Gerçek Yalanlar
1994 46 Aksiyon Editör 7.2 209,296
1994 46 Aksiyon Editör 5.7 15,244

Jennifer 8
1992 44 Suç Editör 6.2 12,349

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 43 Aksiyon Editör 8.5 851,048

Son Görev
1991 43 Aksiyon Editorial Department 7.0 82,665
1990 42 Komedi Editör 5.5 1,502

Işığın Bittiği Yer
1989 41 Macera Editör 7.6 144,846
1988 40 Komedi Editör 5.6 20,524

Uzay Topları
1987 39 Macera Editör 7.1 151,474
1986 38 Aksiyon Editör 4.8 3,337
1985 37 Suç Editör 6.5 11,211
1984 36 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.8 44,915

Hayalet Avcıları
1984 36 Komedi Görsel Efekt 7.8 306,593

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 35 Aksiyon Editorial Department 8.3 808,464
1983 35 Belgesel Editorial Department 7.6 428
1983 35 Belgesel Editör 6.8 130

E.T.
1982 34 Aile Görsel Efekt 7.9 318,120

Kötü Ruh
1982 34 Korku Görsel Efekt 7.4 120,899

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 33 Aksiyon Görsel Efekt 8.5 758,679

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 32 Aksiyon Görsel Efekt 8.8 983,581
1978 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.8 7,013
1970 22 Korku Çeşitli 5.3 2,249
Film Altyazıları
Ready Player One (5,175) A Quiet Place (4,279) True Crimes (2,633) Black Panther (2,327) Red Sparrow (1,869) Death Wish (1,434) Game Night (1,300) The Mustanger and the Lady (1,266) Deadpool (1,036) Cargo (966)
Dizi Altyazıları
Westworld (19,223) La casa de papel (4,488) Supernatural (3,638) Into the Badlands (2,662) Krypton (2,470) Gotham (2,453) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,330) The Big Bang Theory (2,036) Legion (2,030) The 100 (1,919)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018