Giriş Kayıt
Conrad Buff IV

Conrad Buff IV (68)


Editör, Görsel Efekt, Editör, Oyuncu

Conrad Buff IV, 08 Temmuz 1948 ABD doğumlu editör, görsel efekt, editör, oyuncu. Terminatör 2: Mahşer Günü (1991), Titanik (1997), Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (2011), İlk Gün (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Temmuz 1948
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Conrad Buff
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 68 Animasyon Editör 5.5 2,307

Avcı: Kış Savaşı
2016 68 Aksiyon Editör 6.1 63,630

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 64 Aksiyon Editör 6.1 238,065

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 63 Aksiyon Editör 7.6 418,929

Son Hava Bükücü
2010 62 Aksiyon Editör 4.2 123,810

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 61 Aksiyon Editör 6.6 294,840

Mistik Olay
2008 60 Dram Editör 5.0 169,011

Karanlık Yükseliyor
2007 59 Macera Editorial Department 4.8 13,449

Tetikçi
2007 59 Aksiyon Editör 7.2 265,987
2006 58 Aksiyon Editör 6.7 25,497

Acımasız Hayat
2005 57 Aksiyon Editör 6.9 56,082

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 57 Biyografi Editör 5.1 37,311

Kral Arthur
2004 56 Aksiyon Editör 6.3 140,990
2004 56 Belgesel Oyuncu 7.8 1,962

Güneşin Gözyaşları
2003 55 Aksiyon Editör 6.6 97,044
2002 54 Biyografi Editör 7.3 27,678

İlk Gün
2001 53 Suç Editör 7.7 320,117

Yakın Tehlike
2000 52 Dram Editör 7.3 46,681

Şapşal Kahramanlar
1999 51 Aksiyon Editör 6.0 55,293

Korkunç Politika
1999 51 Suç Editör 7.2 71,834

Titanik
1997 49 Dram Editör 7.7 834,789

Dönüşüm
1997 49 Suç Editör 6.4 10,213

Dante Yanardağı
1997 49 Aksiyon Editör 5.9 64,942

Tehlikeli Tür
1995 47 Aksiyon Editör 5.8 63,166

Gerçek Yalanlar
1994 46 Aksiyon Editör 7.2 197,624
1994 46 Aksiyon Editör 5.7 14,564

Jennifer 8
1992 44 Suç Editör 6.2 12,349

Son Görev
1991 43 Aksiyon Editorial Department 6.9 78,358

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 43 Aksiyon Editör 8.5 784,480

Işığın Bittiği Yer
1989 41 Macera Editör 7.6 136,490
1988 40 Komedi Editör 5.6 18,914

Uzay Topları
1987 39 Macera Editör 7.1 142,493
1986 38 Aksiyon Editör 4.8 3,233
1985 37 Suç Editör 6.4 10,575
1984 36 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.8 42,684

Hayalet Avcıları
1984 36 Komedi Görsel Efekt 7.8 286,091

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 35 Aksiyon Editorial Department 8.4 730,824
1983 35 Belgesel Editorial Department 7.6 428
1983 35 Belgesel Editör 6.8 130

E.T.
1982 34 Aile Görsel Efekt 7.9 295,814

Kötü Ruh
1982 34 Korku Görsel Efekt 7.4 111,541

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 33 Aksiyon Görsel Efekt 8.5 697,167

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 32 Aksiyon Görsel Efekt 8.8 893,291
1978 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.8 6,457
1970 22 Korku Çeşitli 5.3 2,249
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,408) Split (5,077) Rogue One (4,819) Hidden Figures (3,767) Assassin's Creed (3,159) Paterson (2,895) Patriots Day (2,463) Allied (1,898) Brimstone (1,620) Passengers (1,302)
Dizi Altyazıları
Legion (8,384) Arrow (4,973) The Flash (4,870) The Expanse (2,653) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,014) The 100 (1,955) Colony (1,831) Vikings (1,725) Designated Survivor (1,725)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017