Giriş Kayıt
Conrad Buff IV

Conrad Buff IV (69)


Editör, Görsel Efekt, Editör, Oyuncu

Conrad Buff IV, 08 Temmuz 1948 ABD doğumlu editör, görsel efekt, editör, oyuncu. Terminatör 2: Mahşer Günü (1991), Titanik (1997), Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (2011), İlk Gün (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Temmuz 1948
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Conrad Buff
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Suikastçı
2017 69 Aksiyon Editör 6.5 11,601
2016 68 Animasyon Editör 5.7 9,588

Avcı: Kış Savaşı
2016 68 Aksiyon Editör 6.1 72,048

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 64 Aksiyon Editör 6.1 243,688

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 63 Aksiyon Editör 7.6 440,980

Son Hava Bükücü
2010 62 Aksiyon Editör 4.2 127,672

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 61 Aksiyon Editör 6.6 302,453

Mistik Olay
2008 60 Dram Editör 5.0 174,278

Karanlık Yükseliyor
2007 59 Macera Editorial Department 4.8 13,585

Tetikçi
2007 59 Aksiyon Editör 7.2 273,657
2006 58 Aksiyon Editör 6.7 25,542

Acımasız Hayat
2005 57 Aksiyon Editör 6.9 57,295

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 57 Biyografi Editör 5.1 38,664

Kral Arthur
2004 56 Aksiyon Editör 6.3 144,368
2004 56 Belgesel Oyuncu 7.8 1,962

Güneşin Gözyaşları
2003 55 Aksiyon Editör 6.6 99,541
2002 54 Biyografi Editör 7.3 28,174

İlk Gün
2001 53 Suç Editör 7.7 329,645

Yakın Tehlike
2000 52 Dram Editör 7.3 47,771

Şapşal Kahramanlar
1999 51 Aksiyon Editör 6.1 56,223

Korkunç Politika
1999 51 Suç Editör 7.2 73,240

Titanik
1997 49 Dram Editör 7.8 864,742

Dönüşüm
1997 49 Suç Editör 6.4 10,476

Dante Yanardağı
1997 49 Aksiyon Editör 5.9 67,435

Tehlikeli Tür
1995 47 Aksiyon Editör 5.8 64,781

Gerçek Yalanlar
1994 46 Aksiyon Editör 7.2 203,367
1994 46 Aksiyon Editör 5.7 14,767

Jennifer 8
1992 44 Suç Editör 6.2 12,349

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 43 Aksiyon Editör 8.5 816,088

Son Görev
1991 43 Aksiyon Editorial Department 6.9 80,501
1990 42 Komedi Editör 5.5 1,502

Işığın Bittiği Yer
1989 41 Macera Editör 7.6 140,730
1988 40 Komedi Editör 5.6 19,801

Uzay Topları
1987 39 Macera Editör 7.1 147,095
1986 38 Aksiyon Editör 4.8 3,337
1985 37 Suç Editör 6.5 10,809
1984 36 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.8 43,876

Hayalet Avcıları
1984 36 Komedi Görsel Efekt 7.8 296,107

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 35 Aksiyon Editorial Department 8.4 764,157
1983 35 Belgesel Editorial Department 7.6 428
1983 35 Belgesel Editör 6.8 130

E.T.
1982 34 Aile Görsel Efekt 7.9 306,779

Kötü Ruh
1982 34 Korku Görsel Efekt 7.4 116,475

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 33 Aksiyon Görsel Efekt 8.5 725,644

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 32 Aksiyon Görsel Efekt 8.8 932,000
1978 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.8 6,811
1970 22 Korku Çeşitli 5.3 2,249
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017