Giriş Kayıt
Conrad Buff IV

Conrad Buff IV (69)


Editör, Görsel Efekt, Editör, Oyuncu

Conrad Buff IV, 08 Temmuz 1948 ABD doğumlu editör, görsel efekt, editör, oyuncu. Terminatör 2: Mahşer Günü (1991), Titanik (1997), Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (2011), İlk Gün (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Temmuz 1948
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Conrad Buff
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 68 Animasyon Editör 5.7 8,627

Avcı: Kış Savaşı
2016 68 Aksiyon Editör 6.1 70,074

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 64 Aksiyon Editör 6.1 242,187

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 63 Aksiyon Editör 7.6 435,789

Son Hava Bükücü
2010 62 Aksiyon Editör 4.2 126,717

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 61 Aksiyon Editör 6.6 300,205

Mistik Olay
2008 60 Dram Editör 5.0 173,010

Karanlık Yükseliyor
2007 59 Macera Editorial Department 4.8 13,585

Tetikçi
2007 59 Aksiyon Editör 7.2 270,995
2006 58 Aksiyon Editör 6.7 25,542

Acımasız Hayat
2005 57 Aksiyon Editör 6.9 56,910

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 57 Biyografi Editör 5.1 38,266

Kral Arthur
2004 56 Aksiyon Editör 6.3 143,510
2004 56 Belgesel Oyuncu 7.8 1,962

Güneşin Gözyaşları
2003 55 Aksiyon Editör 6.6 98,945
2002 54 Biyografi Editör 7.3 28,174

İlk Gün
2001 53 Suç Editör 7.7 326,825

Yakın Tehlike
2000 52 Dram Editör 7.3 47,495

Şapşal Kahramanlar
1999 51 Aksiyon Editör 6.1 55,945

Korkunç Politika
1999 51 Suç Editör 7.2 72,554

Titanik
1997 49 Dram Editör 7.7 856,373

Dönüşüm
1997 49 Suç Editör 6.4 10,476

Dante Yanardağı
1997 49 Aksiyon Editör 5.9 66,695

Tehlikeli Tür
1995 47 Aksiyon Editör 5.8 64,340

Gerçek Yalanlar
1994 46 Aksiyon Editör 7.2 201,681
1994 46 Aksiyon Editör 5.7 14,767

Jennifer 8
1992 44 Suç Editör 6.2 12,349

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 43 Aksiyon Editör 8.5 806,581

Son Görev
1991 43 Aksiyon Editorial Department 6.9 79,832
1990 42 Komedi Editör 5.5 1,502

Işığın Bittiği Yer
1989 41 Macera Editör 7.6 139,426
1988 40 Komedi Editör 5.6 19,429

Uzay Topları
1987 39 Macera Editör 7.1 145,837
1986 38 Aksiyon Editör 4.8 3,337
1985 37 Suç Editör 6.5 10,809
1984 36 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.8 43,513

Hayalet Avcıları
1984 36 Komedi Görsel Efekt 7.8 293,322

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 35 Aksiyon Editorial Department 8.4 755,281
1983 35 Belgesel Editorial Department 7.6 428
1983 35 Belgesel Editör 6.8 130

E.T.
1982 34 Aile Görsel Efekt 7.9 303,398

Kötü Ruh
1982 34 Korku Görsel Efekt 7.4 114,743

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 33 Aksiyon Görsel Efekt 8.5 717,508

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 32 Aksiyon Görsel Efekt 8.8 921,418
1978 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.8 6,680
1970 22 Korku Çeşitli 5.3 2,249
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017