Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Conrad Buff IV

Conrad Buff IV (68)


Editör, Görsel Efekt, Editör, Oyuncu

Conrad Buff IV, 08 Temmuz 1948 ABD doğumlu editör, görsel efekt, editör, oyuncu. Terminatör 2: Mahşer Günü (1991), Titanik (1997), Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (2011), İlk Gün (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Temmuz 1948
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Conrad Buff
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 68 Animasyon Editör 5.4 1,139

Avcı: Kış Savaşı
2016 68 Aksiyon Editör 6.1 58,162

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 64 Aksiyon Editör 6.1 235,407

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 63 Aksiyon Editör 7.6 414,602

Son Hava Bükücü
2010 62 Aksiyon Editör 4.2 121,808

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 61 Aksiyon Editör 6.6 292,383

Mistik Olay
2008 60 Dram Editör 5.0 166,592

Karanlık Yükseliyor
2007 59 Macera Editorial Department 4.8 13,358

Tetikçi
2007 59 Aksiyon Editör 7.2 263,363
2006 58 Aksiyon Editör 6.7 25,130

Acımasız Hayat
2005 57 Aksiyon Editör 6.9 55,702

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 57 Biyografi Editör 5.1 36,853

Kral Arthur
2004 56 Aksiyon Editör 6.3 139,758
2004 56 Belgesel Oyuncu 7.8 1,962

Güneşin Gözyaşları
2003 55 Aksiyon Editör 6.6 96,029
2002 54 Biyografi Editör 7.3 27,247

İlk Gün
2001 53 Suç Editör 7.7 315,782

Yakın Tehlike
2000 52 Dram Editör 7.3 46,297

Şapşal Kahramanlar
1999 51 Aksiyon Editör 6.0 54,926

Korkunç Politika
1999 51 Suç Editör 7.2 71,243

Titanik
1997 49 Dram Editör 7.7 820,847

Dönüşüm
1997 49 Suç Editör 6.4 10,118

Dante Yanardağı
1997 49 Aksiyon Editör 5.8 64,017

Tehlikeli Tür
1995 47 Aksiyon Editör 5.8 62,597

Gerçek Yalanlar
1994 46 Aksiyon Editör 7.2 195,266
1994 46 Aksiyon Editör 5.7 14,249

Jennifer 8
1992 44 Suç Editör 6.2 12,349

Son Görev
1991 43 Aksiyon Editorial Department 6.9 77,582

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 43 Aksiyon Editör 8.5 772,669

Işığın Bittiği Yer
1989 41 Macera Editör 7.6 134,979
1988 40 Komedi Editör 5.6 18,914

Uzay Topları
1987 39 Macera Editör 7.1 140,764
1986 38 Aksiyon Editör 4.8 3,233
1985 37 Suç Editör 6.4 10,575
1984 36 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.8 42,294

Hayalet Avcıları
1984 36 Komedi Görsel Efekt 7.8 282,380

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 35 Aksiyon Editorial Department 8.4 716,809
1983 35 Belgesel Editorial Department 7.6 428
1983 35 Belgesel Editör 6.8 130

E.T.
1982 34 Aile Görsel Efekt 7.9 292,084

Kötü Ruh
1982 34 Korku Görsel Efekt 7.4 110,123

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 33 Aksiyon Görsel Efekt 8.5 686,187

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 32 Aksiyon Görsel Efekt 8.8 877,139
1978 Bilim-Kurgu Görsel Efekt    
1970 22 Korku Çeşitli 5.3 2,249
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017