Giriş Kayıt
Keith Buckley

Keith Buckley (75)


Oyuncu

Keith Buckley, 07 Nisan 1941 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Virgin Witch (1972), Yarımay Sokağı (1986), (1981) Krallar Savaşıyor (1981), (1976) Kartal Kondu (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Nisan 1941
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Suç Oyuncu 6.4 1,448

Yarımay Sokağı
1986 45 Gerilim Oyuncu 5.4 2,069
1983 42 Dram Oyuncu 6.3 4,937

Krallar Savaşıyor
1981 40 Macera Oyuncu 7.4 47,690
1979 38 Dram Oyuncu 7.3 11,328

Hanover Caddesi
1979 38 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,636

007 James Bond: Beni Seven Casus
1977 36 Aksiyon Oyuncu 7.1 78,637

Kartal Kondu
1976 35 Macera Oyuncu 6.9 14,658
1972 31 Macera Oyuncu 6.4 4,134
1972 31 Korku Oyuncu 4.9 717
1972 31 Dram Oyuncu 6.6 408

Uğultulu Tepeler
1970 29 Macera Oyuncu 6.8 1,306

Arabulucu
1970 29 Dram Oyuncu    
1968 27 Aksiyon Oyuncu 5.4 442

Kral ve Ülke
1964 23 Dram Oyuncu 7.6 1,236
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017