Giriş Kayıt
Detlev Buck

Detlev Buck (54)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Detlev Buck, 01 Aralık 1962 Bad Segeberg, Schleswig-Holstein, Almanya doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist, yapımcı. Herr Lehmann (2003), NVA (2005), Männerhort (2014), Aimée & Jaguar (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Aralık 1962
Doğum Yeri: Bad Segeberg, Schleswig-Holstein, Almanya
Diğer Bir İsmi: D.W. Buck | Detlef Buck | Detlev W. Buck | Buck
Burcu: Yay
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Yönetmen
Senarist
   
2016 54 Komedi Oyuncu    
2016 54 Komedi Oyuncu
6.8 59
2016 54 Macera Oyuncu 6.8 29
2016 54 Macera Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.9 100
2016 54 Dram Oyuncu 6.9 21
2015 53 Komedi Oyuncu 5.7 543
2014 52 Aile Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
   
2014 52 Komedi Oyuncu 5.1 1,071
2014 52 Oyuncu
Yönetmen
Yapımcı
5.0 297
2014 52 Komedi Oyuncu 5.6 1,892
2013 51 Aile Oyuncu 7.0 610
2013 51 Komedi Oyuncu 6.0 380
2013 51 Komedi Oyuncu 5.6 2,952
2012 50 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
5.8 2,090
2011 49 Komedi Oyuncu
Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.7 2,952

Goethe'nin İlk Aşkı
2010 48 Dram 6.7 2,171

Beyaz Bant
2009 47 Dram Oyuncu 7.8 55,698
2009 47 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Kameraman
6.8 1,566
2009 47 Macera Oyuncu 5.5 345
2009 47 Komedi Oyuncu 6.6 889
2008 46 Dram Oyuncu    
2007 45 Komedi Oyuncu 6.3 423

Acımasız
2006 44 Suç Yönetmen 7.1 3,035
2005 43 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.7 1,367
2004 42 Komedi Oyuncu 6.1 703
2003 41 Biyografi Oyuncu 5.8 247
2003 41 Komedi Oyuncu 7.3 5,484
2002 40 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 30
2002 40 Macera Oyuncu 6.7 404
1999 37 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.9 5,146
1999 37 Romantik Oyuncu 7.3 5,199
1993 31 Komedi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.6 1,116
1992 30 Dram Oyuncu 7.2 156
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,054) The 100 (3,704) Legion (3,157) Into the Badlands (2,848) The Originals (2,601) The Last Kingdom (2,264) Arrow (2,025) Vikings (1,842) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,755)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017