Giriş Kayıt
John Buchanan

John Buchanan


Yapımcı

John Buchanan, yapımcı. The Tiger's Tail (2006), Hırsız Kral (2006), Tutku Çemberi (2005), To Walk with Lions (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Komedi Yapımcı 5.9 1,091

Hırsız Kral
2006 Macera Yapımcı 6.0 5,180

Tutku Çemberi
2005 Dram Yapımcı 6.1 4,205
2001 Macera Yapımcı    
1999 Macera Yapımcı 6.8 709
1997 Macera Yapımcı    
Film Altyazıları
Live by Night (9,479) Why Him? (6,593) Rogue One (3,362) Resident Evil: The Final Chapter (3,336) Patriots Day (2,380) Assassin's Creed (2,110) Hidden Figures (2,007) Paterson (1,299) Split (1,241) Allied (950)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,129) Black Sails (4,175) Into the Badlands (3,221) Legion (2,380) The 100 (2,136) Vikings (1,831) Taken (1,539) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446) Arrow (1,415)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017