Giriş Kayıt
Judith Buchan

Judith Buchan


Oyuncu

Judith Buchan, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Passchendaele Muharebesi
2008 Dram Oyuncu 6.5 7,316
2008 Dram Oyuncu    

Kayıp Tatil
2007 Dram Oyuncu    
2006 Biyografi Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 6.5 658
Film Altyazıları
Rampage (15,251) Ready Player One (10,845) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,697) The Cured (1,513) Blockers (1,217) Den 12. mann (710) Set It Up (539) Black Panther (532) Journey's End (463)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,901) 12 Monkeys (2,944) Into the Badlands (2,690) La casa de papel (2,154) The 100 (1,692) Legion (1,408) Fear the Walking Dead (1,126) The Crossing (1,084) The Expanse (973) Unsolved (947)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018