Giriş Kayıt
Mark Bröcking

Mark Bröcking


Animasyon, Görsel Efekt

Mark Bröcking, animasyon, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Mark Brocking | Mark Broeching | Mark Wolfgang Bro
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Animasyon 6.3 116,571

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Görsel Efekt 6.8 91,955
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 11,615

Orman Çocuğu 2
2003 Macera Animasyon 5.4 11,947

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 61,472
1998 Animasyon Animasyon 5.9 15,171
1996 Animasyon Animasyon 6.3 124,819
1994 Animasyon Animasyon 7.2 2,646
1991 Animasyon Animasyon 6.5 18,537
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017