Giriş Kayıt
Mark Bröcking

Mark Bröcking


Animasyon, Görsel Efekt

Mark Bröcking, animasyon, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Mark Brocking | Mark Broeching | Mark Wolfgang Bro
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Animasyon 6.3 115,412

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Görsel Efekt 6.8 91,446
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 11,554

Orman Çocuğu 2
2003 Macera Animasyon 5.4 11,947

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 61,075
1998 Animasyon Animasyon 5.9 14,182
1996 Animasyon Animasyon 6.3 123,188
1994 Animasyon Animasyon 7.2 2,646
1991 Animasyon Animasyon 6.5 18,537
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,732) Rick and Morty (4,231) The Defenders (3,283) The Strain (2,943) Suits (1,865) Mr. Mercedes (1,291) The Sinner (1,113) Fargo (1,111) The Last Ship (1,012) Breaking Bad (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017