Giriş Kayıt
Tom Brydon

Tom Brydon


Görsel Efekt, Kameraman

Tom Brydon, görsel efekt, kameraman. İtalya'da Aşk (2003), Sapsız Sanık (1998), Özgür Willy 3 (1997), Birds of Prey (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Bilim-Kurgu Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 50,983
2004 Aksiyon Görsel Efekt    
2004 Aksiyon Görsel Efekt    

İtalya'da Aşk
2003 Macera Görsel Efekt 5.4 29,023
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 3,481
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 9,526
2000 Komedi Görsel Efekt 4.0 1,187
1999 Aksiyon Görsel Efekt    

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 18,638

Bin Yılın Sporu
1998 Aksiyon Görsel Efekt    

Özgür Willy 3
1997 Aile Görsel Efekt 4.6 7,270

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 67,711
1994 Dram Kameraman 7.2 928
Film Altyazıları
Live by Night (9,479) Why Him? (6,593) Rogue One (3,362) Resident Evil: The Final Chapter (3,336) Patriots Day (2,380) Assassin's Creed (2,110) Hidden Figures (2,007) Paterson (1,299) Split (1,241) Allied (950)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,129) Black Sails (4,175) Into the Badlands (3,221) Legion (2,380) The 100 (2,136) Vikings (1,831) Taken (1,539) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446) Arrow (1,415)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017