Giriş Kayıt
Tom Brydon

Tom Brydon


Görsel Efekt, Kameraman

Tom Brydon, görsel efekt, kameraman. İtalya'da Aşk (2003), Sapsız Sanık (1998), Özgür Willy 3 (1997), Birds of Prey (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 3,834

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 52,591
2004 Aksiyon Görsel Efekt    

İtalya'da Aşk
2003 Macera Görsel Efekt 5.4 30,359
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 3,639
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 9,981
2000 Komedi Görsel Efekt 4.0 1,187
1999 Aksiyon Görsel Efekt    

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 18,638

Bin Yılın Sporu
1998 Aksiyon Görsel Efekt    

Özgür Willy 3
1997 Aile Görsel Efekt 4.6 7,270

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 70,861
1994 Dram Kameraman 7.2 928
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017