Giriş Kayıt
Tom Brydon

Tom Brydon


Görsel Efekt, Kameraman

Tom Brydon, görsel efekt, kameraman. İtalya'da Aşk (2003), Sapsız Sanık (1998), Özgür Willy 3 (1997), Birds of Prey (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 3,834

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 53,026
2004 Aksiyon Görsel Efekt    

İtalya'da Aşk
2003 Macera Görsel Efekt 5.4 30,652
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 3,667
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 10,129
2000 Komedi Görsel Efekt 4.0 1,187
1999 Aksiyon Görsel Efekt    

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 18,638

Bin Yılın Sporu
1998 Aksiyon Görsel Efekt    

Özgür Willy 3
1997 Aile Görsel Efekt 4.6 7,270

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 71,586
1994 Dram Kameraman 7.2 928
Dizi Altyazıları
Vikings (11,054) Shameless (6,818) Black Mirror (5,485) The Flash (4,025) Star Trek: Discovery (2,277) The Big Bang Theory (1,376) Bron/Broen (1,116) Supergirl (1,065) Black Lightning (1,039) Stranger Things (1,000)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018