Giriş Kayıt
Edita Brychta

Edita Brychta (56)


Oyuncu, Dublör

Edita Brychtová, 13 Ekim 1961 Prague, Çekoslavakya [bugünkü Çek Cumhuriyeti] doğumlu oyuncu, dublör. Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Edita Brychtová
Doğum Tarihi: 13 Ekim 1961
Doğum Yeri: Prague, Çekoslavakya [bugünkü Çek Cumhuriyeti]
Diğer Bir İsmi: Edychta Brychta | Edita Brychtová
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mumya
2017 56 Aksiyon Çeşitli 5.5 130,016

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 53 Macera Çeşitli 6.2 82,718

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 51 Animasyon Oyuncu 6.6 163,585
2012 Oyuncu 8.2 431
2011 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,008

Kafadar Prensler
2011 50 Macera Çeşitli 5.5 90,518
2010 49 Aksiyon Çeşitli 6.7 229,761

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 46 Aksiyon Çeşitli 5.6 228,852

İyi Bir Yıl
2006 45 Komedi Oyuncu 7.0 78,589

Aydaki Adam
1999 38 Biyografi Oyuncu
Dublör
7.4 111,251

Asteriks Ve Oburiks Sezar'a Karşı
1999 38 Macera Oyuncu 5.9 30,519

Bir Gecelik Aşk
1997 36 Dram Oyuncu 5.9 5,675

Komplo Teorisi
1997 36 Aksiyon Oyuncu 6.7 83,394
1996 Suç Oyuncu 6.8 132
1994 33 Komedi Oyuncu 7.3 1,118
1990 29 Macera Oyuncu    
1988 Animasyon Oyuncu 7.1 799

Girdap
1985 Gerilim Oyuncu 8.1 302

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 14,672
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,559) Den of Thieves (3,374) Maze Runner: The Death Cure (3,087) Hostiles (2,766) Winchester (2,719) 12 Strong (2,386) Submergence (1,819) The Commuter (1,482) A martfüi rém (1,481) Peter Rabbit (1,362)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,666) Supernatural (4,682) The Flash (3,622) The Terror (3,292) The Big Bang Theory (3,258) Legion (2,724) Gotham (2,683) Arrow (2,268) The Expanse (2,222) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,204)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018